Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Valorant First Strike Turnuvasının Açık Elemeleri Sona Erdi

Valorant First Strike turnuvasının finallerinde yer alacak olan son sekiz takım belli oldu.

Riot Games tarafından geliştirilen ve yayınlanan takım tabanlı FPS oyunu Valorant’ın için düzenlenen ilk büyük turnuva olan First Strike‘ın açık elemeleri tamamlandı. Elemelerin tamamlanması ile birlikte 3-6 Aralık 2020 tarihleri arasında düzenlenecek olan Valorant First Strike Türkiye Finallerinde oynayacak olan 8 takım belli olmuş oldu.

Valorant First Strike Turnuvasinin Acik Elemeleri Sona Erdi 1

Türkiye dahil olmak üzere dünyanın birçok kesiminden takımların katıldığı First Strike turnuvası tüm hızıyla devam ediyor. Riot Games ilk kez Valorant’ın resmi turnuvasını duyurduğunda oyuncuların büyük ilgisini çekmişti. Çünkü turnuvanın ödül havuzu tam 400.000 TL değerinde. Büyük bir ilgi gören Turnuva’nın nihayet açık elemeleri sona erdi ve finallerde mücadele edecek olan 8 takım belirlendi. Sosyal medya ve Twitch üzerinden yayınlanan maçların ardından aslında çokta yabancı olmadığımız takımlar finallerde yer almaya hak kazandı.

İlk olarak son 8 takımı belirlemek için düzenlenen turnuva formatında başta 72 takım bulunuyordu. Turnuva, en iyi 16 takım belli olana kadar bo1 formatında ve çift eleme sistemiyle gerçekleşti. 16 takımın belirlenmesiyle çift eleme sistemi devam ederken Bo3 formatına geçiş yapıldı.

Riot Games tarafından düzenlenen ilk büyük VALORANT turnuvası First Strike’ın Türkiye Finalleri 3-6 Aralık tarihleri arasında gerçekleşecek. Finallerde 5NOOBSAnatolia EsportsBBL EsportsFutbolist EsportsHaZe ClanMODZ EsportsOxygen Esports ve Sangal Esports takımları mücadele edecek.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.