Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Valheim Mistlands Güncellemesi Duyuruldu

Valheim'dan sorumlu stüdyo Iron Gate, Hearth & Home adlı ilk büyük güncellemeden sonra hazırladıkları yeni güncellemeyi duyurdu. Mistlands isimli güncellemenin üzerinde çalışmak biraz zaman alacak, bu nedenle geliştirici ekip, dağ mağaraları ve yeni süslemeleri ekleyecekleri daha küçük güncellemeleri yayınlamaya başlayacak.

Valheim’e karanlık ve sislerle kaplı olan korkunç bir biyom ekleyecek Valheim Mistlands güncellemesi duyuruldu ancak bu güncelleme biraz zaman alacak.

Beş hafta önce yayınlanan Hearth & Home güncellemesi, Valheim’a yeni içerik ve bir dizi silah dengesi değişikliği getirdi. Bu, oyunun 2 Şubat 2021’de Steam’de Erken Erişim’de piyasaya sürülmesinden bu yana şimdiye kadarki en büyük güncellemeydi.

Topluluğun yeni içeriği benimsemesinden memnun olan Iron Gate’in yavaşlamaya hiç niyeti yok ve bir sonraki güncellemeyle ilgili ilk ayrıntıları duyurdular bile. Sıradaki güncellemenin ismi, Valheim Mistlands olacak.

Valheim Mistlands

Valheim Mistlands Neler Sunacak?

Güncelleme; karanlık, ağaçlar ve örümcek ağları olan kendi adını taşıyan biyomu oyuna ekleyecek. Bir süre önce CEO Richard Svensson, değişikliklerden sonra biyomun nasıl görüneceğini sundu.

Geliştiricilerin kapasitesi oldukça sınırlı, bu nedenle Valheim Mistlands üzerindeki çalışmalar biraz zaman alacak. Bu güncelleme çıkana kadar, hayranlara ufak güncellemeler ve yeni özellikler sunulacak.

İlk olarak, Dağ Biyomunun yeni mağaralar ile çeşitlendirileceği ve çeşitli süslemeler üretme yeteneğinin oyuna ekleneceği duyuruldu. Bahsettiğimiz süslemeler, Cadılar Bayramı’nı kutlamasını sağlamak için oyuna eklenecek.

Vikingler bu bayramı kutlamazlardı ancak Valheim’ın geliştiricilerinin belirttiği gibi: “Günler kısalırken ve geceler daha karanlık olmaya başlarken, çiftliğinizi aydınlatacak yeni eşyalarınızın olması keyifli olacak”.

Valheim Mistlands

Ayrıca geliştirici ekip, Reddit’te başka bir Bana İstediğini Sor (Reddit AMA) oturumu için hazırlıklara başladı. Bu etkinliğe katılarak, oyun hakkında istediğiniz her soruyu sorabileceksiniz. Ne yazık ki Iron Gate’in bu etkinliği ne zaman planladığını bilmiyoruz. Bir önceki etkinlik, haziran ayında yapılmıştı.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.