Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Uygun Fiyatlı OPPO A31 Duyuruldu

OPPO A31 modeli tanıtıldı.

Çin merkezli teknoloji devi OPPO yeni uygun fiyatlı akıllı telefonu OPPO A31 modelini tanıttı. İşte OPPO A31 özellikleri ve fiyatı. 

uygun fiyatli oppo a31 duyuruldu 2

Türkiye faaliyetlerine hız veren Çinli akıllı telefon üreticisi OPPO bilindiği gibi geçtiğimiz günlerde ülkemizde başlayacak olan yarışma programına sponsor olduğunu açıklamıştı. OPPO markasının ardından Realme markasının modellerini de Türkiye’ye getiren OPPO, diğer yandan yeni akıllı telefon modellerini tanıtmaya devam ediyor. OPPO şimdi de A31 modelini tanıttı. İnce çerçevelere sahip olan ve damla çentikli bir ekran ile birlikte gelen OPPO A31 modeli 6.5 inç büyüklüğünde HD+ çözünürlük sunan ekranı ile birlikte geliyor. İşlemci tarafında MediaTek Helio P35 işlemcisinin yer aldığı model 4 GB RAM ve 128 GB dahili depolama alanına sahip. Kullanıcılar modelin depolama alanını microSD hafıza kartı ile arttırabiliyor. 

OPPO A31 Fiyatı

Kutusundan Android 10 işletim sistemi yerine Android 9 Pie üzerine kurulu olan ColorOSD 6.1 ile birlikte çıkan A31 modeli, 4.230 mAh kapasiteli bir bataryadan besleniyor. Arkasında 12 megapiksel çözünürlüğünde ana + 2 megapiksel portre + 2 megapiksel makro kameralardan oluşan bir kamera kurulumu ile birlikte geliyor. OPPO A31 modelinin ön kamerası ise 8 megapiksel çözünürlüğünde. Ülkemizde de satışa sunulması beklenen modelin yurt dışı fiyatı 190 dolar olarak açıklandı. 

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.