Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Acer’ın Uygun Fiyatlı Yeni Chromebook Modelleri Türkiye’de

Acer, uygun fiyatı ve şık tasarımlarıyla öne çıkan iki yeni Chromebook modelini ülkemizde satışa sundu. Detaylar haberimizde.

Türkiye’nin en fazla tercih edilen laptop markalarından Acer, iki yeni Chromebook modelini satışa sundu. Qualcomm Snapdragon 7c bilgi işlem platformuyla donatılan dönüştürülebilir Acer Chromebook Spin 513, 1,2 kilogramın altındaki ağırlığıyla son derece zarif bir tasarıma sahip. Sağlam performans gösteren dizüstü bilgisayar, 14 saatlik uzun pil ömrü sunuyor.

Markanın Türkiye’de satışa sunduğu diğer laptop modeli Acer Chromebook 314 ise sadece 1,5 kg ağırlığı, sekiz çekirdekli MediaTek MT8183 işlemcisi ve 15 saate kadar çalışma süresi sağlayan pili ile günlük işlerinizin üstesinden kolaylıkla geliyor. Dilerseniz vakit kaybetmeden modeller hakkındaki diğer detaylara geçelim.

Acer Chromebook Spin 513

Acer Chromebook Spin 513 özellikleri

Acer Chromebook Spin 513, sekiz çekirdekli 8nm Qualcomm Kryo 468 CPU’ya sahip Snapdragon 7c bilgi işlem birimi ile aynı anda birden fazla görevin üstesinden hızla gelebiliyor. Entegre Qualcomm Adreno 618 grafik işlemcisi de kullanıcıların internet üzerinden oyun oynamasına ve kaliteli video yayınları izlemesine olanak veriyor. 14 saate kadar pil ömrü sunan yeni Chromebook, şarj gerektirmeden tam bir iş veya okul gününden daha uzun süre çalışabiliyor. Chromebook Spin 513, 8 GB LPDDR4X SDRAM ve 64 GB depolama ile geliyor.

Acer Chromebook Spin 513’ün tüm avantajlarından yararlanmayı sağlayan son derece zarif ve rahat taşınabilir tasarım; dayanıklı ve şık alüminyum üst kapağa, Corning Gorilla Glass ekrana ve çizilmeye karşı dayanıklı touchpad’e sahip. Ayrıca, yüzde 78 en boy oranı sağlayan ince çerçeveler de dizüstü bilgisayarın 13,3 inç Full HD IPS dokunmatik ekranına daha rahat odaklanma imkanı veriyor. 1,2 kg’dan az ağırlığı ve 15,55 mm inceliğinin yanı sıra, bir sayfa kağıt kadar boyutlarıyla dikkat çekiyor.

acer chromebook

360 derece dönüş imkanı sunan menteşeler sayesinde cihaz, klavyeyle yazı yazmak için dizüstü bilgisayar modunda veya sunum yapmak ya da yeterli alan yokken çalışmak için tablet, ekran ve çadır modlarında kullanılabiliyor. İki adet dahili mikrofon çok daha iyi ses alarak video konferans yapma veya Google Meet üzerinden görüşme yapma olanağı verirken sesin daha net olmasını sağlıyor.

2×2 MIMO teknolojisine sahip 802.11ac Wi-Fi ile kullanıcıların evde, ofiste ve dışarıda bağlantıda kalmalarını sağlıyor. Üründe her biri USB 3.2 Gen 1 (5 Gbps’e kadar), USB-C ile DisplayPort ve USB şarj desteği veren iki adet tam işlevli USB Type-C girişi bulunuyor. Ayrıca bir adet USB 3.2 Type-A girişi yer alan modelde çevre birimleri bağlamak için de Bluetooth 5.0 özelliği var.

Acer Chromebook 314

chromebook

Acer Chromebook 314 modeli ise dersleri, projeleri ve hareket halinde kullanımları için bir Chromebook arayan öğrenciler için tasarlandı. Sadece 1,5 kg ağırlığı, sekiz çekirdekli MediaTek MT8183 işlemcisi ve 15 saate kadar çalışma süresi sağlayan pili ile günlük işlerinizin üstesinden kolaylıkla geliyor. 14 inçlik FHD IPS ekranı (1920×1080) ve bu ekranı saran 7,3 mm’lik ince çerçeveleri sayesinde filmleri, videoları ve dizileri ayrıntıları kaçırmadan izleyebilirsiniz.

Tam işlevli USB-C bağlantı noktasına ve Bluetooth 5.0 ile 802.11ac Wi-Fi donanımına sahip bu dizüstü bilgisayar aynı anda birden fazla cihaza kolayca bağlanmanızı ve entegre 720p HDR web kamerasından en iyi şekilde yararlanarak Google Meet’te kristal netliğinde görüntülü aramalar gerçekleştirmenizi sağlıyor.

Fiyat ve Bulunabilirlik

Acer Chromebook Spin 513 (CP513-1H) 5.599 TL; Acer Chromebook 314 (CB314-2H) ise 3.799 TL fiyatla satışa sunuldu.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.