Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Usain Bolt, Video Oyunlarının Kendisini Geliştirdiğini Söyledi

Usain Bolt yaptığı bir basın toplantısında, "Aklınızı her şeyden uzaklaştırıyor çünkü kazanmaya çok odaklanıyorsunuz" diyor.

Usain Bolt video oyunları sayesinde bu kadar iyi olduğunu ve kendini geliştirmesine yardımcı olduğunu düşünüyor. Diğer sporcuları da boş zamanlarında vide oyunları oynamaya teşvik ediyor. Bolt video oyunları sayesinde kafalarını bir şeylerden uzaklaştırdığını belirtti. BBC ile yakın tarihli bir video röportajında ​​kısmen bir FIFA oyunu hakkında konuşan Bolt, atletizm eğitiminin bir hobi olmasından çıkıp nasıl profesyonel bir işi haline geldiğini bahsetti.

“Açlığıma yardımcı oldu gibi hissediyorum. Her zaman kazanmak istemek. Bir bakıma, atletizm konusunda yardımcı olmuş gibi hissediyorum. Çünkü artık piste çıktığınızda video oyunları oynarken kullandığınız yeteneklerin aynısına sahipsiniz.” 

Usain Bolt: Vide Oyunları Sayesinde Bu Kadar İyiyim

Usain Bolt

Bolt, bugün sahip olduğumuz oyunlar ve teknoloji ile büyümüş olsaydı, hobiye daha da fazla yatırım yapmış olabileceğini ve potansiyel olarak pist yerine bir Espor oyuncusu veya profesyonel bir oyun geliştiricisi olarak kariyer peşinde koşabileceğinden bahsetti. 

“Sanırım daha gençken video oyunlarına çok meraklıydım çünkü bazen video oyunları oynamak için video oyun mağazasına gitmek için eğitimi atlardım. Antrenörüm babamı arayıp ona ‘bugün antrenmana gelmedi’ dediği zaman babam ‘Neden antrenmana gitmedin?’ sorusuna hiçbir cevabım yoktu. Sadece başımdan geçen küçük bir olaydı, bu yüzden şu an sahip olduğumuz şeye sahip olsaydık, kesinlikle bir oyuncu olurdum. Kesinlikle.” 

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.