Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Unreal Engine 4’lü Nintendo Switch Oyunları Yolda

Nintendo'nun çıktığı gibi efsaneleşen konsoluna yepyeni oyunlar gelecek.

Nintendo oyun konsolları ve oyun tarihi açısından en önemli markalar biri diyebiliriz. Zelda efsanesine senelerdir hayat veriyor oluşu, Game Boy kavramını oyun dünyasına kazandırışı ve kendi çizgisi dahilinde yarattığı yeni nesil oyun konsolları ile daima bir sonraki adımı belirleyen firmalardan biri olmayı başarmıştır. Kısa süre önce piyasaya çıkardıkları Nintendo Switch konsolu da devrim niteliğindeki özellikleri ile oyun dünyasında konuşulmaya devam ediyor. Şimdiye dek milyonlarca satan konsolun küçük bir sıkıntısı bulunuyor. Nintendo Switch için geliştirilmiş olan oyunların sayısı şu ana dek çok fazla olmadı.

nintendo switch

Epic Games’ten Takayuki Kawasaki, Nintendo Switch oyuncularına ya da konsolu satın almayı düşünenlere iyi bir haberle geldi. Kawasaki, Nintendo Switch için geliştirilmekte olan ve Unreal Engine 4 oyun motorunu kullanan 20 farklı oyunun yapım aşamasında olduğunu duyurdu. Unreal Engine 4 oyun motorunun kendini defalarca kanıtladığı ve her geçen gün daha iyi özelliklere doğru evrildiği düşünüldüğünde, Nintendo Switch sahiplerinin önümüzdeki günlerde çok güzel oyunlar görebileceğini tahmin etmek hiç de yersiz olmaz.

Snake Pass Switch için yayınlanan ve Unreal Engine 4 oyun motorunu kullanan ilk ve tek yapım olma özelliğini taşıyor. Bu gidişle konsol, sadece yenilikçi yapısı ile değil çok sayıda oyunu kütüphanesinde barındırması ile de adından sıkça söz ettirecek.

 

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.