Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Unity’ e Vulkan Api Desteği Geldi. AMD Oyuncuları Yaşadı

Oyun motorları arasında son yıllarda Unity piyasayı absorbe etmiş durumda. 3D grafikler de çalışabildiğiniz CryEngine, Unreal Engine gibi motorların üstüne çıkarak piyasanın vazgeçilmezi olan Unity, 5.6 ile iyice kararlı bir sürüme geçiyor. DirectX 12 desteğinin AMD’ de ki karşılığı Vulkan Api’ ye destek sunmaya başlayacak Unity, AMD’ ye destek vermeye başladı. Bu yeni teknoloji ile birlikte %60′ a varan performans oluşacak. Unity destekli oyun ve uygulamalarda geçerli olacak bu uygulama DOOM’ da denendi ve ciddi bir FPS artışı oluştu.

Vulkan API’ li Unity Engine motoruyla ne yapılacağı bilinmiyor.  Oyun motorlarının hızlı çalışması demek, o oyun ile yapılmış oyunlarında hızlı çalışacağı anlamına geliyor.

10

Unity Engine oyun motoru birçok amatör geliştiricilerinde deneme tahtası gibi gözükebilir. Burada birçok amatör oyunlar veya uygulamalar çıkabilirdi ancak, sistemleri kaldırmadığı için istediklerini yapamayan bir çok insan bulunuyor.  Yeni haber ile birlikte sürekli bir şeyler deneme yapmak isteyen kullanıcılar için de birşeyler oldu.

Kısaca özetlemek gerekirse, AMD’ nin yaratmış olduğu Vulkan API’ ye Unity desteği geliyor. Bu da demek oluyor ki, AMD kullanıcları Unity oyunlarını daha rahat oynayacaklar. 

 

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.