Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Uncharted Serisi Devam Edebilir

Naughty Dog, serinin devamını getirmek için çalışmalara başlamış olabilir.

Naughty Dog tarafından geliştirilen ve Sony tarafından yayıncılığı üstlenilen, sadece Playstation 4 konsoluna özel olarak yayınlanan Uncharted serisi, konsol oyuncularının en sevdiği serilerden biri olma özelliğini taşıyor. Uncharted 4: A Thief’s End ile hikayesinin sonuna tanıklık ettiğimiz Nathan Drake de oyuncuların kalbinde özel bir yere sahip olmayı başarmış ana karakterler arasında yer alıyor. Sadece oyun ve oyuncu arasındaki ilişkide değil, Uncharted serisinin geliştirici ekibi ve oyun arasında da sağlam bağlar bulunuyor. Seriyi hem ekibe hem de oyunculara bağlayan her unsur, Nathan Drake’in hikayesinin devamını görebileceğimizi düşündürten ipuçları veriyor.

uncharted nathan drake

Uncharted 4: A Thief’s End ile ana karakterin bilinen hikayesinin sonuna gelindi. Yan karakter için geliştirilen DLC’ler ile Uncharted evreni biraz daha büyümeye devam edecek. Uncharted: The Lost Legacy, 23 Ağustos 2017 tarihinde yayınlanacak ve serinin hayranlarının teselli bulmasına yardım edecek. Ancak çıkan söylentilere bakılırsa, bundan da fazlası gelebilir.

Sosyal medyada yayılan söylentilere göre, Naughty Dog ekibi seriyi devam ettirmek istediklerini Sony’ye bildirmiş. Ana karakterimiz üzerinden yeni bir oyun yapılması ihtimali oldukça küçük görünüyor. Ancak hikayede bulunan karakterler üzerine yeni bir oyun kurgulanabilir. Hikaye’nin Nathan’ın kızı üzerinden devam etmesi ihtimali de bulunuyor. Önümüzdeki günlerde bu konu hakkında resmi bir açıklama gelebilir. Ancak şimdilik her şey bir söylentiden ibaret.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.