Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Unavowed Yayınlandı!

Unavowed bilgisayar oyuncularına sunuldu.

RYO oyunu olarak bugün Steam’de yayınlanan Unavowed 15 Ağustos’a kadar yüzde 10 indirimle 21.60 TL olarak yayınlandı.

Unavowed Yayınlandı 2

Wadjet Eye Games tarafından geliştirilen ve bu sabah Steam oyuncularına sunulan yapım tek oyunculu olarak oynanabilecek. Sadece İngilizce dil seçeneğine sahip olan oyun bizleri akıcı bir macera hikayesine çıkaracak ve aksiyon dolu anlar yaşatacak. Dişi ve erkek karakterlerin yer aldığı oyunda oyuncular cinsiyetlerini seçebiliyor ve oyuna dahil olabiliyorlar. Oldukça basit grafik seçeneklerine sahip olan oyunda platform kameraları eşliğinde ilerleyeceğiz.

Oyun içerisinde oldukça renkli bir atmosfer yer alacak. Görevler eşliğinde ilerleyeceğimiz oyunda çeşitli tehlikeler ile karşılaşacak ve bu tehlikelerden kurtulmaya çalışacağız. Kötülüğü durdurmaya çalıştığımız oyunda ne pahasına olursa olsun verilen görevleri yerine getirmeliyiz. Aksi takdir de dünyayı kötülük ele geçirecektir.

Oyunda ilerledikçe karşımıza birbirinden zorlu engeller çıkacak. Bazen büyücüler bazen de devasa canavarlar sadece bunlardan bir kaç tanesi olacak. 2D grafiklere sahip olan yapım zengin hikayesi ile oyunculara fantastik bir RYO atmosferi sunuyor.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.