Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Ücretsiz Battle Royale Oyunu Ghost Recon Frontline Duyuruldu!

Ubisoft, heyecanla beklenen yeni Battle Royale oyunu Ghost Recon Frontline'ı resmen duyurdu. Fransız stüdyonun klasik RPG'si, serinin yeni halkasında birinci şahıs nişancı oyunu olarak geri dönüyor.

Ücretsiz FPS oyunları arasında iddialı bir yapım daha eklendi. Ubisoft, sevilen taktik nişancı serisini Battle Royale dünyasına taşıyan Ghost Recon Frontline‘ı duyurdu. Ubisoft Bükreş tarafından geliştirilen yapım, ikonik serinin mirasına birinci şahıs nişancı çok oyunculu deneyimini ekliyor. Büyük ölçekli bir PvP oyunu olan Frontline, rakipleri Call of Duty Warzone ve Fortnite gibi oynaması ücretsiz olacak.

oynaması ücretsiz Ghost Recon Frontline

Yeni Battle Royale oyunu Ghost Recon Frontline’ın standart oyun modu olan Expedition, üç kişilik takımlardan oluşan toplamda 100 oyuncuyu karşı karşıya getiriyor. Amaç, önemli bir istihbarat bulmak ve onu ortaya çıkarmak olacak, ancak bunu yapmak için diğer mangalarla mücadele edilmesi gerekiyor. Mücadele, 4×4 km boyutlarında dört farklı biyom ve 20 simge yapıya sahip olan Drakemoor adasında gerçekleşiyor.

Yeni Ghost Recon oyunundaki askerler Contractors olarak adlandırılıyor. Ubisoft, ekibinizi bir araya getirmenin ve geliştirmenin, deneyimin en önemli parçalarından biri olduğunu söylüyor. ek. Oyuncular iki Contractors ile başlayacak, ancak yenilerini kiralayabilecek, özelleştirebilecek ve yeteneklerini geliştirebilecekler. Oyunda sınıflara göre farklı Contractors türleri olacak.

Ghost Recon Frontline, 100 Oyuncuya Kadar Destek Veriyor

Ghost Recon Frontline

Frontline’ı diğer Battle Royale oyunlarından ayıracak temel özelliklerden biri, savaş alanını değiştirme özelliği olacak. Oyuncular ekipman, silah ve araç kazanabilecek ve dağıtabilecekler. Aynı zamanda taret, siper ve hatta bir keskin nişancı kulesi gibi belirli öğeler de kazanılabilecek. Oynaması ücretsiz Ghost Recon Frontline‘da daha rahat bir oyun tarzına hitap eden klasik arena shooter tarzı olmak üzere farklı oyun modları olacak. Ubisoft, sezonluk dilimlerde daha fazla mod yayınlanacağını açıkladı.

Yeni Ghost Recon Oyunundaki Askerler Contractors Olarak Adlandırılıyor

ucretsiz battle royale oyunu Ghost Recon Frontline

Bildiğiniz gibi Ghost Recon, orijinal olarak üçüncü şahıs nişancı türü bir seri. Fakat Fransız şirket, sürükleyiciliği ve odaklanmayı artırmak için birinci şahısa geçme kararı aldı. Bunun işe yarayıp yaramayacağı henüz belli değil, ancak bazı kullanıcılar kapalı bir test yoluyla oyunu deneyimleyebilecekler.

Ubisoft, Avrupa’da yaşayan oyuncular için bir ön kayıt süreci başlattı, ancak spesifik olarak hangi ülkelerdeki kişilerin teste katılıp katılamayacağı veya bunun ne zaman olacağını açıklamadı. Stüdyo ayrıca Frontline’ın geliştirme aşamasında olduğunu ve deneyimi şekillendirmek için geri bildirimlerden yararlanacaklarını da belirtti. Yalnızca PC’de gerçekleşecek olan Ghost Recon Frontline kapalı test kayıtları için buraya tıklayabilirsiniz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.