Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Ücretsiz FPS Combat Arms: Reloaded Çıktı

Combat Arms'ın yenilenmiş versiyonu Combat Arms: Reloaded kısa süre önce duyurulmuştu. Oyun ücretsiz olarak yayınlandı.

Nexon Europe tarafından yayınlanan ve çok sayıda oyuncu tarafından severek oynanan Combat Arms, baştan sona yenilenerek adeta yepyeni bir oyuna dönüştü. Combat Arms: Reloaded ismini alan oyun, yeniden ücretsiz oynama seçeneği ile yayınlandı. Eski oyunun en sevilen yanlarını koruyarak çevrimiçi modların rekabetçi havasını yaşatmak için yenilenen yapım, ücretsiz birinci şahıs nişancı oyunları arasında dikkat çekiyor. Denge, Karakter ve tasarım açısından bir defa daha ele alınarak resmen baştan yaratılan Combat Arms: Reloaded’ı bugünden itibaren bilgisayarınıza indirebilirsiniz.

combat arms reloaded

Oyunun grafik motoru yenilenmiş olacak. Daha yüksek çözünürlüklü tasarımlar, gerçekçi ışıklandırma ve gerçek zamanlı gölgeler ile aksiyonu artırmaya yönelecek. Dereceli Maç eşleştirme sistemi de yenilenecek ve dengesiz maçlar artık bir sorun olmaktan çıkacak. Oda listeleri kaldırılacak ve maça başlamak için daha hızlı hareket edebileceksiniz. Ayrıca oyuna yeni bir Hardcore modu da eklenecek.

Oyunun arayüzü sadeleştirilmiş ve kişiselleştirmeye açık olacak. Sık kullandığınız özellikler için kısayol tuşları atayabileceksiniz. Eski ve yeni donanımlara sahip oyuncuların eşit koşullarda mücadele edebilmeleri için silah dengeleri yeniden ayarlanmış olacak.

Silah envanteri sade ve kullanışlı olarak yeniden yaratılmış olacak. Silahların kozmetik görselleri ve normal halleri tek seferde görüntülenebilecek. Özel güçlere sahip olan halleri savaş deneyimini üst düzeye çıkaracak. Ayrıca oyuna eklenecek Field Vest özelliği sayesinde seviyesine bakılmaksızın bütün oyuncular savaşa hazır olarak çıkacak.

Oyun Puanı veya Nexon Cash ile satın alacağınız içerikler sayesinde karakterinizi dilediğiniz yönde geliştirebileceksiniz. Maçlardan sonra daha fazla Oyun Puanı kazanmaya başlayacağınız için karakter gelişimi konusunda hızlı ve rahat davranabileceksiniz.

Oyunun resmi internet sitesine gitmek için buraya tıklayabilirsiniz. Oyunun çıkışı şerefine yayınlanan fragmanı aşağıda izleyebilirsiniz.

Combat Arms: Reloaded Official Trailer

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.