Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Ücretsiz EXXEN İzleme Mümkün Mü? EXXEN Üyelik Ücreti Ne Kadar?

Avrupa'daki temsilcilerimizin maçları, 3 yıl süreyle sadece Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Exxen platformunda yayınlanacak. Peki, hizmete üye olmadan ücretsiz Exxen izleme mümkün mü? Spor paketi fiyatları ne kadar? İşte merak edilen her şey.

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde mücadele eden temsilcimiz Beşiktaş, bugün Portekiz ekibi Sporting Lizbon ile karşılaşacak. Mücadele, diğer Avrupa maçları gibi EXXEN platformundan canlı olarak yayınlanacak. Bildiğiniz gibi Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu dijital yayın platformu, Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Konferans Ligi maçlarının 3 yıl süreyle yayın haklarını satın aldı. Peki, ücretsiz EXXEN izleme mümkün mü? Kullanıcılar, sosyal medya ve Google üzerinden yaptığı aramalar ile EXXEN ücretsiz nasıl izlenir? EXXEN üyelik ücreti ne kadar? gibi soruların cevaplarını arıyorlar.

ücretsiz exxen izleme

Biz de bundan yola çıkarak, tuttuğu takımların Avrupa maçlarını izlemek isteyen okuyucularımız için EXXEN hakkındaki bu sorulara cevap vermek istedik. Öncelikle, ücretsiz EXXEN izlemek mümkün değil. Platformdaki dizileri, filmleri ve canlı yayınlanan maçları izlemek için üye olmanız gerekiyor. Ayrıca sadece EXXEN üyeliği ile Avrupa maçlarını izleyemiyorsunuz. Peki, EXXEN spor paketi ücretleri ne kadar?

UEFA Şampiyonlar Ligi, UEFA Şampiyonlar Ligi ve UEFA Konferans Ligi maçlarını kapsayacak olan spor paketi, aylık 24,90 TL‘lik bir ücrete sahip. Hem EXXEN hem de spor paketi ücreti ise 1 yıl taahhütlü olmak şartıyla reklamlı olarak 34,80 TL. Bu planın reklamsız katmanı ise ayda 44,80 TL. EXXEN + spor paketinin aylık caymalı fiyatı da 59,80 TL.

Exxen Ücretsiz Nasıl İzlenir?

Exxen spor paketi

EXXEN üyeliği, diğer dijital yayın platformları gibi kurulum ve taahhüt gerektirmiyor. Hizmete üye olmak için www.exxen.com adresine girdikten sonra açılan sayfada Ad Soyad ve E-posta bilgilerinizi doldurmanız yeterli. İlk soruya yeniden geri dönersek; kısacası ücretsiz EXXEN izleme şansınız ne yazık ki yok. Dolayısıyla maçları ve içerikleri seyretmek için yukarıdaki paketlerden birini tercih etmeniz gerekiyor.

EXXEN SPOR Paketi Nasıl Alınır?

  1. Öncelikle www.exxen.com adresine girin ve kullandığınız e-posta ve şifre ile üye girişi yapın.
  2. Ana sayfanın sağ üst köşesindeki Profil sekmesine tıklayın.
  3. Açılan pencereden Hesap ve Ayarlar bölümüne girin.
  4. Üyelik Bilgilerim‘in altındaki Paket Değiştir‘i tıklayın.
  5. Dilediğiniz EXXENSPOR paketini seçin ve Ödeme Adımına Geç butonuna basın.
  6. İstenen bilgileri girdikten sonra Onayla ve Üye Ol‘a tıklayarak işlemi tamamlayın.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.