Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Oynaması Ücretsiz eFootball, MLS Oyuncularının Lisansını Aldı

Konami, tüm MLS oyuncularını yeni futbol oyunu eFootball'da kullanmak için Major League Soccer Players Association ile bir lisans anlaşması imzaladı.

İkonikleşen PES markasını eFootball olarak değiştiren Konami, heyecanla beklenen futbol oyunu ile yepyeni bir döneme geçiş yapmaya hazırlanıyor. Tamamen oynaması ücretsiz eFootball (PES 2022), Unreal Engine ile bambaşka bir deneyim vadediyor.

Konami tarafından yapılan açıklamada, Major League Soccer Players Association ile MLS’teki tüm oyuncuların eFootball’da yer almasını sağlayacak bir anlaşmanın imzalandığı belirtildi.

Konami, MLS Ligi Yerine Oyuncuları Lisansladı

ücretsiz eFootball PES 2022

Ligi resmi olarak lisanlamayan Japon şirket, bunun yerine sadece MLS oyuncularının lisansını aldı. Hayli tuhaf olan bu hamle, ABD ligindeki futbolcuların oyunda serbest oyuncu olarak yer almasını sağlayabilir.

Ücretsiz eFootball (PES 2022), bu sonbaharda PS5, PS4, Xbox Series X/S, Xbox One ve PC için piyasaya sürülecek. Yalnızca dijital olarak çıkacak olan futbol oyunu, ilerleyen dönemde Android ve iOS platformlarında da yayınlanacak.

Oynaması Ücretsiz eFootball, Bu Sonbaharda Piyasaya Çıkacak

oynaması ücretsiz eFootball MLS

Oyunda ilk etapta Barcelona, ​​Juventus, Bayern ve Manchester United dahil dokuz kulüp olacak. Oyunculara nesiller arası maç yapma (PS5 vs PS4, Xbox Series X/S vs Xbox One) imkanı sunacak olan oynaması ücretsiz eFootball, ileriki dönemde çevrimiçi ligler için destek ve PES oyunlarındaki myClub moduna benzer bir takım oluşturma modu sağlayacak.

Konami’nin yakında oyunda yer alan tüm lisanslı ligleri duyurması bekleniyor. Daha fazla bilgi için bu adresi ziyaret edebilirsiniz.

eFootball™️ MLSPA Ambassadors 3D Scan Day

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.