Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Üç Kameralı Nokia 9 Sızdırıldı!

Nokia'nın yeni amiral gemisi modeli gün yüzüne çıktı.

Uzun süredir hakkında çeşitli dedikodu ve söylentileri duyduğumuz Nokia 9 modelinin Barcelona‘da düzenlenen MWC 2018 kapsamında tanıtılması bekleniyordu. Ancak beklentilerin aksine HMD Global yeni Nokia 9 modelini 2018 yılının sonuna doğru tanıtmaya karar vermişe benziyor. Ancak işin garip tarafı, halen daha Nokia 9 gibi bir modelin varlığı net olarak kabul edilmiş de değil. Neyse ki şimdilerde Çin kaynaklı sitelerde yer alan bir haberde Nokia 9’un üç lensten oluşan arka kameraya sahip olacağı gibi birçok bilgi gün yüzüne çıktı.

Kameralı Nokia 9 Sızdırıldı 1

Kenarları 18 karat altınla süslenen seramik bir arka kapağa ev sahipliği yapması beklenen Nokia 9, tasarım noktasında Nokia 7 veya Nokia 8 Sirocco modelinden çok da radikal bir farklılık göstermeyecek. Nokia tarihine adını altın harflerle yazdıran kamera odaklı modeller Nokia 808 ve Nokia Lumia 1020‘nin bir üst modeli olarak pazarda konumlandırılması beklenen Nokia 9, tam üç lensli arka kamerayla piyasaya çıkacak.

Huawei P20’yi andırıyor

Tıpkı Huawei P20’nin üç lensli arka kamerasında yapıldığı gibi, Nokia 9’da da kamera lensleri dikey eksende uzanacak. Ancak P20’nin aksine arka kapağın kenarında değil, tam ortasında konumlandırılacak.

41 MP ana lense 20 MP‘lik RGB sensörünün ve son olarak da 9.9 MP‘lik monokrom sensörün eşlik etmesi bekleniyor. OIS özelliğini desteklemesine kesin gözüyle bakılan cihazda 4x optik zoom özelliği de yer alabilir.Öte yandan cihazda son dönemde trend olan 18:9 ekran orantısının tercih edilmesi de planlar dahilinde.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.