Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Ubisoft Rainbow Six Siege’i Sansürleyecek

Asya pazarına açılan oyuna sansür geliyor.

Ubisoft yaptığı duyuruda Rainbow Six Siege’i sansürleyeceğini açıkladı. Geliştirici ekip şu anda Rainbow Six Siege’i Asya bölgesi ülkeler için hazırlıyor ve bu yüzden de haritalarda belli başlı düzenlemeler olacak. Bu değişiklikler tüm oyuncuları etkileyecek, yani diğer bölgelere de uygulanacak. Fakat Fransa menşeli firma, yapılan değişikliklerin hiçbirinin oynanışa etki etmeyeceğini ifade etti.

ubisoft rainbow six siegei sansurleyecek 1

Daha fazla ayrıntıya girmek gerekirse, Ubisoft oyundan tüm kumar öğelerini (Pachinko gibi) çevreden kaldıracak. Aynı zamanda çevresel kan efektlerinin de bazıları kaldırılacak. Fakat ateş ettikten sonra sıçrayan kanlarda değişiklik olmayacak.

Aynı zamanda oyundan tüm cinsel içerikler ile bazı posterler de kaldırılacak, daha aile odaklı bir hale getirilecek. Ubisoft, popüler FPS oyunu Rainbow Six Siege’i tek bir yapı içinde toplamak istiyor. Böylece sorun yaşandığında daha hızlı bir şekilde müdahale edebilecekler.

Rainbow Six Siege, son yıllarda bütün dünyada sansürsüz olarak sunuluyordu. Dolayısıyla Asya pazarına açılırken böyle bir hamle alması, muhtemelen Amerika ve Avrupa’daki oyuncuların canını epey sıkacak. Ümit ediyoruz ki yapılan tüm değişiklikler minimum düzeyde kalır.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.