Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Ubisoft 14 Yıllık Logosunu Değiştirdi

Ubisoft, senelerdir kullandığı logosunu değiştirdiğini duyurdu.

Son günlerde yeni Assassin’s Creed oyunu ve Far Cry 5 ile adeta gündemin zirvesine oturan Ubisoft, senelerdir bütün projelerinde yer alan logosunu değiştirdiğini duyurdu. Eski dokulu ve mavi ağırlıklı logo yerine daha minimal ve sade bir seçimde bulunan firma, geçen 14 yılın ardından alışılmış logosuna veda ettiğini açıkladı. Fransa merkezli oyun devi, yepyeni bir dönemin kapısını aralamakta olduğunu açıklayarak, bu döneme yenilikçi bir adımla başlama kararı aldığını duyurdu.

Untitled 1

Gelecek günlerde sadece oyun sektöründe faaliyet göstermeyeceğini açıklayan Ubisoft, sinema, televizyon ve yayıncılık sektörüne de el atacak. Yeni girişimler için yeni bir logoya geçmeyi tercih eden firma, eski logosunu hatırlatan bir tasarımı tercih etti.

Büyümeye karar veren Ubisoft, yeni dönemine yeni logo ile başlama kararı aldı. Markalar büyüyüp serpildikleri ve farklı sektörlere adım atmaya başladıkları vakit, logo ya da yazı stili değişikliği gibi adımlar atmayı tercih edebiliyorlar. Bu sebeple yeni dönemin ve yeni girişimlerin bir nişanesi olacağını düşündüğümüz logonun daha tarafsız bir modellemeye sahip olduğunu söyleyebiliriz. Alışılmış Ubisoft logosunu bir hayli hatırlatan tasarım, bundan sonraki işlerin üzerinde yer alacak.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.