Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Two Point Campus’ta Yer Alacak Arkeoloji Bölümü Tanıtıldı

Two Point Studios, Two Point Campus yer alacak bölümlerden bir tanesinin arkeoloji olacağını duyurdu.

Two Point Campus geliştiricisi Two Point Studios, yılın ilerleyen günlerde piyasaya sürülmesinden önce, oyuna bir arkeoloji kursu ekleyeceğini duyurdu. Arkeoloji dersine atanan öğrenciler, farklı eserleri ortaya çıkarmakla görevlendirilecek. Bunları bulmak için birkaç kazı alanında kürekler, fırçalar ve metal dedektörler kullanılabilecek ve herkes ne kadar iyi eğitim alırsa bulunabilecek eserler o kadar iyi olacak.

Kısa bir duyuru videosu, öğrencilerin ve personelin bu eserleri kazmak ve keşfetmek için kampüs dışına nasıl çıkmaları gerektiğini gösterdi. Fragmana göre oyuncular, kayıp medeniyetleri “bir tür tahta paraya” keşfedebilecek.

Two Point Campus Neler Sunacak?

Two Point Campus

Two Point Hospital‘ın devamı niteliğindeki oyun, oyunculara kendi üniversite kampüslerini inşa etme ve yönetme görevini verecek ve burada aldıkları kararlar, işe aldıkları personelin yanı sıra kaydoldukları öğrencilerin hayatlarını da şekillendirecek.

Temel oynanış, Two Point Hospital’a benzer olacak. Two Point Campus‘ün eylemi izometrik görünümde gösterilecek. Amacımız, kendi kendini döndürebilen, kazançlı bir üniversite inşa etmek. Oyuna yaz tatillerinde başlıyoruz, bu da bize kampüsü akademik yıl için hazırlama fırsatı veriyor. Öğrencileri mutlu etmek için üniversiteyi hoş bir görünüme kavuşturmalı, yetkin öğretim görevlileri işe almalı ve ilginç kurslar sunmalıyız.

Archaeology Course Reveal | Two Point Campus

Two Point Campus bu yıl 17 Mayıs‘ta PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S ve Nintendo Switch için çıkacak. Oyun, çıktığı gün konsol ve PC için Xbox Game Pass‘te de mevcut olacak.

Two Point Campus‘un fiziksel sürümünü satın alan herkes, katlanır bir harita, bir üniversite broşürü ve özel ambalajla birlikte gelen Enrolment Edition’ı kazanacak.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.