Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Twitter Sesli DM Özelliğini Test Ediyor

Sosyal medya devi Twitter gerek var mıydı dedirten yeni özelliği olan sesli DM özelliğini test etmeye başladı.

Popüler mikro blog platformu Twitter, kullanıcı deneyimini iyileştirmek için yeni sesli DM özelliğini test ediyor. İşte DM deneyimini iyileştirecek olan yeni DM özelliği.

twitter sesli dm ozelligini test ediyor 2

Sosyal medya platformlarından birisi olan Twitter yeni özellikler test etmeye devam ediyor. Twitter şimdi de kullanıcıların DM deneyimini iyileştirmek amacıyla, sesli DM özelliğini test etmeye başladı.

Twitter geçtiğimiz aylarda bazı kullanıcılar için sesli tweet özelliğini kullanıma sunmuştu. Henüz tüm kullanıcıların kullanımına açılmayan bu yeni özellik sayesinde kullanıcılar ses kayıtları ile paylaşımlar yapabiliyordu. Twitter şimdi de bu özelliği DM yani direkt mesaj tarafında test etmeye başladı.

Twitter’ın şimdilik test ettiği bu yeni özellik için pek çok kullanıcı için “Gerçekten gerek var mıydı?” sorusunu akıllara getirdi. Twitter’ın sesli DM özelliğinin kısa süre içerisinde tüm iOS ve Android kullanıcıları için sunulması bekleniyor.

Twitter Hikaye Özelliğini Test Ediyor

Şimdilik Brezilya’da tüm Twitter kullanıcılarına açık olmayan Fleets özelliği sınırlı bir kullanıcı grubu ile test ediliyor. Twitter’ın Fleets isimli özelliğini kullanmak isteyen test kullanıcıları Twitter’ın mobil uygulaması üzerinde, “Timeline” yani ana ekranlarının en üstünde yuvarlak profil simgeleri görecek. Diğer platformlarda bulunan hikayeler özelliğine benzer bir arayüze sahip olan bu arayüzde kullanıcılar kendi profil resimlerinin üzerindeki “+” butonuna tıklayarak, kendi Fleets’lerini oluşturabilecek. Kullanıcılar Fleets’lerine fotoğraf, GIF ve video dahi ekleyebilecek.

Diğer platformlara göre Twitter’ın Fleets özelliği şimdilik test aşamasında olduğu için çok daha yavaş çalışıyor. Klasik hikayeler deneyimleri Twitter’ın Fleets özelliğine de eklenmiş durumda olsa da Twitter açıklamasında kullanıcılardan gelen geri bildirimlerle bu özelliklerin değişebileceğini açıkladı.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.