Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Twitter Kayıt Olma ve Oturum Açma İşlemi Değişti!

Dünyanın en popüler sosyal medya platformlarından Twitter, artık Google ve Apple kimliğiniz üzerinden oturum açmanıza veya kaydolmanıza izin veriyor.

Günümüzün en büyük sosyal medya ve haber kaynaklarından biri olan Twitter, şimdiye dek yeni kullanıcıların platforma kayıt olmaları için bir form doldurmalarını şart koşuyordu. Üçüncü taraf uygulamalar üzerinden oturum açma ve kayıt olma seçeneğini desteklemeyen platform, sonunda bu inanından vazgeçti.

Twitter artık Google veya Apple hesaplarınız üzerinden oturum açmanıza veya kaydolmanıza izin veriyor. Google kimliğinizi uygulamada ya da web üzerinde kullanabilirsiniz, ancak Apple kimliği şimdilik yalnızca iOS cihazlarda destekleniyor.

Twitter Kayıt Olma İşlemi Artık Daha Kolay Olacak

Twitter kayıt olma ve oturum açma seçeneklerini bir süredir uygulamanın beta sürümünde test ediyordu. Bugün itibarıyla resmi olarak tüm kullanıcılara sunulan özellik, hem yeni hem de var olan kullanıcılara büyük bir kolaylık sağlayacaktır.

Twitter’da ilk kez kaydoluyorsanız, uygulama sizden doğum tarihinizi ve hesabınız için bir kullanıcı adı seçmenizi isteyecek. Eğer e-posta adresleri aynıysa, mevcut hesabınızı Google veya Apple kimliğine de bağlayabilirsiniz.

twitter kayıt olma google apple

Bununla birlikte Google veya Apple hesabınızın senkronizasyonunu yalnızca web üzerinden kesebiliyorsunuz. Dolayısıyla Apple hesabınızın Twitter hesabınızla bağlantısını kaldırmak istiyorsanız şimdilik bu mümkün olmayacak.

Bu yılın başlarında Twitter, kullanıcı büyümesinin 2021’de geçen yıla göre yavaşlayacağını açıklamıştı. Bu nedenle, üçüncü taraf kayıt seçeneklerini kullanıma sunmak, düşüşte olan sayıları artırmaya yönelik küçük bir adım olabilir.

Yenilenen Twitter kayıt olma ve oturum açma seçenekleri hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi aşağıdaki yorumlar bölümünde bizimle paylaşmayı unutmayın.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.