Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Türknet Kesintisi Ve Erişim Problemi

06.07.2020 – 15:15 itibariyle ülke genelinde Turk.net altyapısında meydana gelen kesintiden dolayı internet erişimi sağlanamıyor. Turk.net websitesi, online hizmetler gibi tüm altyapı şuan için çökmüş görünüyor.

Türknet erişim problemi

Türkiye’nin birçok ilinden bildirilen kesintilere karşı Turk.net cephesinden her hangi bir açıklama yapılmış değil.

Ayrıntılar geliyor…

Son zamanların gözde internet sağlayıcılarından olan Türk.net; Adil Kullanım Kotasını kaldırması, şube aramadan üye olma olanağı sunması ve sağladığı uygun fiyat politikasından ötürü adından sıkça bahsettirmişti. Ancak son zamanlarda, özellikle pandemi sırasında kullanıcı şikayetlerinin hızla artması endişe verici.

Bir şikayet sitesinin istatistiklerine göre;

Ortalama şikayetlere geri dönüş hızı: Çok yavaş,

Çözülen şikayet oranı: %8,

Şikayete geri dönüş oranı: %15,

Firma puanı: 5 üzerinden 1.3,

Toplam şikayet sayısı: 14.629 adet. 

Son 1 ayda yeni eklenen şikayet sayısı ise hayli korkunç. Yaklaşık olarak 1600’den fazla yeni şikayet eklenen firmanın, bu şikayetlere geri dönüş oranı oldukça kötü.

Popüler sözlük platformunda yer alan bazı beyanlar şu şekilde;

kuzinho kullanıcısı: “- an itibariyle çökmüş internet sağlayıcısıdır. destek kaydı için online işlemlere bile giriş yapılamamakta. telefonla aradığımızda da destek kaydı açamıyoruz.”

sorgino kullanıcısı: “- an itibariyle hem internet çöktü, hem kobi müşteri hizmetleri 10 saniyede telesekreter konuşurken bağlantı kesiyor hem de online işlemlere giremiyorsunuz. evde falan umurusamıyorum da işimizi baltalaması tam rezillik.”

yusuf84 kullanıcısı: “- adsl ışığı yanmakta, internet ışığı yanmamaktadır. çöktü galiba. edit: kayseri.”

kastos kullanıcısı: “- an itibariyle internete erişimimizi koparan iss. lokasyon : kastamonu”.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

6 Yorum

  1. zfrthtl

    Şaşırdık mı?

    0
    0
    Cevap
  2. selçuk

    3 yıldır turknet kullanıcısıyım ilk defa böyle geniş kapsamlı bir kesinti görüyorum ve yaklaşık 1 saat olmasına rağmen cevap yazmamaları da aklımda soru işaretlerine yol açmaya başladı…

    0
    0
    Cevap
  3. Mete

    1 yıla yakın süredir Turknet kullanıyoruz evde. Şimdiye dek böyle bir kesinti yaşanmamıştı. Hız da genel olarak yükseklerde seyrediyordu. Çok ilginç, sıradışı bir durum. Şikayetvar sitesine girdiğimde bazı abonelerde özellikle Haziran sonu ve Temmuz başı kesintiler olduğuna rastladım.

    0
    0
    Cevap
    • MK

      bu allahsızlar işine geleni hemen yapıyor gelmeyeni yapmıyor zam olunca saniyesinde sorunsuz güncelliyorlar din iman kitap yok bunlarda arızaya gelince robot temsilci ile oyalıyorlar.

      0
      0
      Cevap
  4. Engin

    2 yıldan fazla süredir evde Türk.net kullanıcıyım. Fiyatı ve taahhüt istememesi tercih sebebiydi. Evde üç telefon, bir bilgisayar bir tablet ve bir tv ile internete bağlanıyoruz. İşimizi görüyor şimdilik. Birkaç saatlik kesinti benim için problem değil fakat ticari müşteriler için sıkıntılı bir durum.
    Umarım kalıcı bir durum değildir.

    0
    0
    Cevap
  5. Berk

    türknet genel anlamda kötü olduğu için şaşırmıyorum ben. Bu ilk ölüşüm değil

    0
    0
    Cevap

Yorum Yaz

Email adresiniz yayınlanmayacak.

Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.