Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Truecaller Android Platformunda Güncellendi!

Truecaller yeni güncellemesi ile birlikte çeşitli hataları ortadan kaldırdı ve yenilikleri de beraberinde getirdi.

Android kullanıcılara birçok özelliği ücretsiz olarak sunan Truecaller, geçtiğimiz günlerde güncellendi. Tüm dünyada popüler bir konumda yer alan Truecaller aldığı güncelleme ile yeni özelliklere de kavuştu.

Truecaller Android Platformunda Güncellendi 1

Tüm dünyada 250 milyondan fazla kullanıcıya sahip olan Truecaller, aldığı güncelleme ile birlikte çeşitli hata düzeltmeleri gerçekleştirdi. Ayrıca yeni özelliklerine de kavuşan mobil uygulama, günümüzde Android kullanıcılarına çeşitli kolaylıklar da sağlıyor. İstenmeyen numaraları filtreleyerek sadece istediğimiz kişilerle iletişime geçmemizi sağlayan uygulama gelişmiş spam desteğini de beraberinde sunuyor.

Güncellemeyle birlikte uygulamaya gelen en önemli değişiklik arama özelliğinin biraz daha geliştirilmiş olması oluyor. Uygulama da daha fazla numara aranılabilir hale gelirken, spam desteğinin de geliştirilmiş olması oldukça etkileyici görünüyor. Uygulama ile gelen sms’i okurken meydana gelen yavaşlama ve kasma problemi de gelen güncelleme ile beraber tamamen ortadan kaldırılmış durumda. Truecaller ile artık fotoğraflı gelen MMS’lerin düzgün şekilde gözükmesi de artık mümkün hale geliyor. Tamamen ücretsiz olan uygulama çift SIM desteğini de sunuyor.

Truecaller ile rehberinizde olmayan numaraları ücretsiz bir şekilde sorgulayabilir ve otomatik bir şekilde numaranın kime ait olduğunu öğrenebilirsiniz.

Truecaller Android Platformunda Güncellendi 3

Truecaller’i dilerseniz Android cihazınıza buradan indirebilirsiniz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.