Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Tropico 6 Yeni Nesil Güncellemesi Duyuruldu

El Presidente, ada yönetimi ve politik simülatör kombinasyonu Tropico 6'nın yeni nesil konsollara geldiğini açıkladı.

Geliştirici Limbic Entertainment, kaynak yönetimi ve politik simülasyon serisinin en son oyunu olan Tropico 6‘ya yapılacak güncellemeyi duyurmak için Twitter‘ı kullandı. Oyun, gelecek yıl yeni nesil güncellemesi alacak. İlk olarak 2019’da PC için piyasaya sürülen oyunda, Karayipler’de bulunan kurgusal bir ada ülkesi olan Tropico’nun liderliğini üstleniyorsunuz.

Serideki önceki oyunlara benzer şekilde, oyuncular Tropico’ya dört dönem boyunca rehberlik etmekle görevlendirildiniz; Sömürge, Dünya Savaşları ve Soğuk Savaş gibi olayları yönetmelisiniz. Tropico’yu bir takımadaya dönüştürerek oyuncuların ek adalar inşa etmesine izin veren yeni mekanikleri de kullanacaksınız. Tropico 6 daha sonra PlayStation 4, Xbox One ve Nintendo Switch dahil olmak üzere ek platformlar için de yayınlandı.

Tropico 6 Yeni Nesil Çıkış Tarihi Ne Zaman?

Tropico 6

El Presidente’nin kendi Twitter hesabından yayınlanan gönderiye göre, Tropico 6’nın yükseltilmiş sürümü 31 Mart 2022’de PlayStation 5 ve Xbox Series X/S dahil tüm yeni nesil konsollar için yayınlanacak. Yeni nesil sürüm, oyunu 4K çözünürlükte yeniden yaratarak oyuncuların El Prez’i ve tropik cennetini her zamankinden daha yüksek kalitede deneyimlemelerini sağlayacak.

Sürüm, Tropico 6’nın ilk konsol sürümünde hem hikaye hem de sanal alan modu, El Presidente’nin sarayını kişiselleştirme yeteneği, bir erkek El Presidente veya kadın La Presidenta olarak oynama seçeneği ve çeşitli ücretsiz güncellemeler dahil olmak üzere tüm içeriği içerecek. The Llama of Wall Street ve El Prez Pack’te güncellemeye dahil olacak. En son Lobbyistico paketi de dahil olmak üzere daha önce yayınlanmış diğer ek paketler olmayacak.

Ek olarak Tropico 6’nın yeni nesil sürümü, oyuncuların zaman geçtikçe politik politikalarını ayarlamalarına izin verecek yükseltilmiş bir araştırma sistemi de dahil olmak üzere yeni içerikler içerecek. Ayrıca, Başkanlık Sarayını dekore etmek için kullanabilecekleri hazineleri ve belgeleri çalmaları için ajanlar gönderebilecek, bu da daha hızlı para kazanmalarına ve rejimleri için onay almalarına yardımcı olacak. Son olarak, yeni nesil sürüm, aynı anda dört oyuncuya kadar çok oyunculu desteği içerecek.

Tropico 6 eleştirmenlerden karışık eleştiriler almasına ve aday gösterildiği hiçbir ödülü kazanmamasına rağmen, kısa sürede Tropico serisinde en çok satan oyun haline geldi ve Tropico 5’ten yüzde 50’nin üzerinde daha fazla gelir elde etti.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.