Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Tropico 6, Ocak 2019’da Yayınlanacak!

Tropico 6, 2019 yılına ertelendi.

Limbic Entertainment tarafından geliştirilen Tropico 6 normalde 2018 içerisinde karşımıza çıkacaktı. Bugün gelen bilgiler ile oyun 2019 yılına ertelendi.Tropico 6 Ocak 2019’da Yayınlanacak 2

PlayStation 4, Xbox One ve PC platformu için geliştirilen Tropico 6, 2018 yılı içerisinde yayınlanacaktı. Bu sabah Eurogamer’ın yapmış olduğu haberle birlikte oyunun 2019 yılına ertelendiğini öğrendik. Kalypso Media tarafından tüm platformlarda yayınlanacak olan yapım strateji ve simülasyon oyunları arasına daihl olacak. 2019’un Ocak ayına ertelenen yapımda kendi şehrimizi kuracak ve yöneteceğiz.

Tek oyunculu ve çok oyunculu olarak oynayabileceğimiz oyunda 9 farklı dil seçeneği yer alacak ve bu diller arasında Türkçe yer almayacak. Geniş ve zengin bir atmosfere sahip olacak olan oyunda bizleri gerçekçi bir yapı bekliyor olacak. Oyuncular şehirlerine daha fazla insan çekebilmek için yeni binalar inşa edecek, çevre düzenlemesi yapacak ve insanların ihtiyaçlarını karşılamaya çalışacaklar.

Unreal Engine oyun motoru ile geliştirilen yapımda insanlara kalacak yer temin edecek, şehrin güvenliğini sağlayacak, tekne turları ile insanlara unutulmaz anlar yaşatacağız.

Tropico 6’nın neden 2019 yılına ertelendiği bilinmezken, yapım 2019’un Ocak ayında PlayStation 4, Xbox One ve PC platformu için çıkış yapacak.

Ayrıca oyunun önümüzdeki günlerde düzenlenecek olan Gamescom 2018’de de oyuncuların karşısına çıkacağını unutmadan belirtelim.

Tropico 6 - Gamescom Trailer (EU)

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.