Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Tropico 6 Geliyor

Kısa süre önce isimsiz olarak duyurulan Tropico 6, resmi olarak sahneye çıktı.

El Presidente geri dönüyor! Kısa süre önce isimsiz olarak yayınlanan videoda, efsanevi başkanı hatırlatacak bütün detaylar yer alıyordu. Sonunda resmi duyuru da geldi. E3 kapsamında tanıtılan oyun, Kalypso Media tarafından yayınlanacak ve Limbic Entertainment tarafından geliştirilecek. Şehir kurma ve yönetme temasını işleyen oyunlar arasında önemli bir yere sahip olan Tropico serisi, Tropico 6 ile devam edecek.

tropico 6

Oyun, Tropico serisinin sunduğu en geniş haritayı sunacak ve daha önce eşine rastlamadığınız yapı özellikleri ile gelecek. Adalar arasında köprüler inşa edip yeni bölgelere açılabileceksiniz. Topraklarınızı daha çok turist ziyaret etsin diye eğlence alanları oluşturabilecek ve hatta dünyanın dört bir yanından çalacağınız önemli eserler ve harikalar ile kentinizi daha cazip bir bölgeye çevirebileceksiniz.

El Presidente olarak halkınızın karşısına çıkıp, onların sevgisini kazanmak için büyüleyici konuşmalar yapabileceksiniz. Şehir kurma ve geliştirme konseptine eğlenceli bir yaklaşım geliştirecek olan oyun 2018 yılında piyasaya sürülecek. Kısacası bu güzel topraklar için bir süre daha beklememiz gerekiyor.

Oyun Playstation 4, Xbox One ve PC platformları için çıkış yapacak. Aşağıda yer alan resmi duyuru fragmanını izleyebilirsiniz.

Tropico 6 - Announcement Teaser (US)

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.