Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Transistor Bugün Epic Store’da Ücretsiz Olacak!

Steam'de 32.00 TL olan Transistor bugün Epic Store'da ücretsiz olacak.

Supergiant Games tarafından geliştirilen ve 2014 yılında lansmana çıkan Transistor bugün bilgisayar platformu oyuncuları için Epic Store üzerinden ücretsiz olarak sunulacak. Transistor Epic Store üzerinde 18 Nisan – 2 Mayıs tarihleri arasında tamamen ücretsiz olarak yer alacak.

Transistor Bugün Epic Store’da Ücretsiz Olacak 2 1

Konsol ve bilgisayar platformu için 2014’ün Mayıs ayında lansmana çıkan Transistor o dönem oldukça beğenilmişti. Aksiyon rol yapma ve sıra tabanlı strateji oyunu olarak adından söz ettiren yapımda bir kadın karakteri canlandırmış ve tek oyunculu bir hikaye üzerinden ilerlemeye çalışmıştık. Oyun içerisinde ilerlerken bizden istenilen görevleri yerine getirmeye çalışıyor, düşmanları etkisiz hale getirmek için mücadele ediyoruz. Bastion’ı yaratan ekip tarafından geliştirilen yapım, Steam’de bilgisayar oyuncuları tarafından ‘çok olumlu’ olarak değerlendirilmişti.

Steam’de 32.00 TL gibi bir fiyat etiketine sahip olan Transistor, 18 Nisan – 2 Mayıs tarihleri arasında Epic Store üzerinden bilgisayar oyuncularına ücretsiz olarak dağıtılacak. Bilindiği üzere Epic Store iki haftada bir ücretsiz oyun ile oyuncularının yüzünü güldürmeye devam edecek. Transistor’ün ücretsiz olması ile birlikte sıradaki ücretsiz oyun da Epic Store üzerinden duyurulacak. 85 milyondan fazla kullanıcıya sahip olan Epic, ücretsiz oyunların yanı sıra konsol oyunları da yayınlayacak.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.