Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Train Valley 2 Steam’de Oldukça Beğenildi!

Train Valley 2 tam sürüme geçiş yaptı.

İlk kez 30 Mart 2018’de karşımıza çıkan ve geçtiğimiz günlerde de tam sürüme geçiş yapan Train Valley 2 oyuncular tarafından keyifle oynanıyor. Steam’de ‘çok olumlu’ olarak değerlendirilen yapım yüksek satışlara da imza atmaya devam ediyor.

Train Valley 2 Steam’de Oldukça Beğenildi 2

Alexey Davydov, Sergey Dvoynikov ve Timofey Shargorodskiy işbirliği ile geliştirilen Train Valley 2, 15 Nisan 2019’da tam sürüm olarak lansmana çıktı. Günümüzde sadece bilgisayar platformunda oynanabilen yapım rengarenk içerikleri ile oyuncuları strateji ve simülasyon dünyasına götürüyor. Flazm tarafından yayınlanan yapımda oyuncular karşılarına çıkan bulmacaları çözerek ilerlemeye çalışacaklar. Sıradan bulmaca oyunlarından tamamen farklı bir yapıda karşımıza çıkan Train Valley 2’de oyuncular belirtilen trenlerin istenilen noktalara ulaşmalarını sağlayacaklar.

Oyun içerisinde etkili ve verimli demiryolu inşa edecek ve trenlerin hedeflere ulaşmasını sağlayacağız. Yapımda ilerledikçe daha zorlu bulmacalar karşımıza çıkarken trenler de giderek daha güçlü bir yapıya kavuşacaklar. Şehirlerin ve sanayilerin ihtiyaçlarını karşılayabilmek için doğru güzergahlar ve demiryolları yapacağımız oyunda eğlence yüklü bir oynanış yer alacak.

Türkçe dahil olmak üzere 14 farklı dile sahip olan yapım 25.00 TL gibi bir fiyat etiketine sahip.

Minimum Sistem Gereksinimleri

  • İşletim Sistemi: Windows Vista SP1+
  • İşlemci: Intel Core 2 Duo E4500 @ 2.2GHz or AMD Athlon 64 X2 5600+ @ 2.8 GHz
  • Bellek: 2 GB RAM
  • Ekran Kartı: ATi Radeon HD 2400 or NVIDIA GeForce 7600
  • DirectX: Sürüm 9.0
  • Depolama: 1 GB kullanılabilir alan

Train Valley 2 - Full Release Trailer

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.