Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Train Sim World’ün Yeni Genişlemesi Bugün Çıkacak!

Başarılı simülasyon oyunu Train Sim World yeni bir genişleme alacak.

Temmuz 2018’de konsol ve bilgisayar platformunda oyunculara sunulan Train Sim World gerçekçi bir tren simülasyonu olarak karşımıza çıkmıştı. Birinci şahıs kamera açılarına sahip olarak oynanan yapım, bugün yeni bir genişleme alacak. Genişleme ile oyunun içeriği daha zengin bir hale gelecek.

Train Sim World’ün Yeni Genişlemesi Bugün Çıkacak 2

Geçtiğimiz haftalarda Steam’de ön siparişlere açılan yeni genişlemenin adı Main Spessart Bahn: Aschaffenburg – Gemünden olarak duyurulmuştu. Şuanda ön siparişlerde bulunan ve 50.00 TL fiyat etiketine sahip olan genişleme oyuna daha zengin bir içerik sunuyor. Oyuna 52 km’lik ek rota getiren genişleme dört farklı da vagon seçeneğini oyunculara sunuyor. Bu vagonların isimleri de Habbiins 344, Laaers 560, Shimmns-u 708 ve Zacns olarak duyuruldu. Ayrıca bu vagonlar yük vagonu olarak karşımıza çıkacak.

Yeni rota için beş ayrıntılı ve ilgi çekici senaryoyu da oyuna getiren genişleme paketi 100 farklı koleksiyonu da oyunculara sunacak. Hızlı başlangıçlar yapabilmemizi sağlayan kısa derslerinde yer aldığı genişleme de 24 saatlik hizmet modu da yer alacak.

Bilgisayar platformunda en gerçekçi tren simülasyon oyunu olan Train Sim World, 94.40 TL olarak oyunculara sunuluyor.

Train sim world : Neues DLC kommt Aschaffenburg-Gemünden Main Spessart Bahn

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.