Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Total War: Warhammer 2 Duyuruldu !

Total War'un internet sitesindeki geri sayım bugün itibariyle bitti ve Warhammer 2 duyuruldu.

Yaklaşık bir hafta önce Total War internet sitesinde başlayan geri sayım bugün itibariyle son buldu. Warhammer 2’nin duyurulacağını düşünenler ile Total War: Game of Thrones’un duyurulacağını düşünenler ve daha da fantastik gelişmeler bekleyenler gerçek açıklamayı öğrenmiş oldu. Total War: Warhammer 2 geliyor!

warhammer 2

Geri sayım kısa süre önce sona erdi ve bütün sosyal medya hesapları üzerinden Total War: Warhammer 2 duyuruldu. Ayrıca gelecek olan oyun için ilk sinematik fragman da paylaşıldı. 2000 yılından bu yana aralıksız devam eden serinin bugüne kadar çıkan 11. oyunu Warhammer 2 olacak. 

Oyun Steam mağazası üzerindeki yerini de aldı. Ödüllü birinci oyunun ardından yepyeni bir dünya ve yepyeni bir deneyim sunacağını vadeden Warhammer 2, 2017 bitmeden piyasaya çıkacak. Tek oyunculu ve çok oyunculu modlar bulunduracak oyunda, arayüz ve altyazılarda Türkçe dil desteği bulunacak. Ancak seslendirmelerde Türkçe desteği bulunmayacak.

Great Vortex’in yıkıma uğradığı ve dünyanın yeni bir tehditle baş başa kaldığı bir döneme gidiyoruz. Yıkımın yaralarını sarmak ve dünyayı iyileştirmek de elbette Warhammer 2’nin oyuncularına düşüyor. Kazanan tarafın kim olacağı büyük mücadeleler sonunda belirlenecek.

Oyunun Steam sayfasına gitmek isteyenler buraya tıklayabilir. Sinematik fragmanı da aşağıdaki ekranda görüntüleyebilirsiniz.

Total War: WARHAMMER 2 – Announcement Cinematic Trailer

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.