Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Mevzi Alın: Total War Tarihi İndirimler Kampanyası Steam’de Başladı!

Günümüzün en popüler dijital oyun mağazası olan Steam, cüzdanlarımızı boşaltmayı hedefleyen yeni bir kampanya ile karşımıza çıktı. Total War Tarihi İndirimler kapsamında ikonik strateji serisinin tüm oyun ve DLC paketlerinde yüzde 75’e varan fırsatlar sizleri bekliyor.

Feodal Japonya, Roma dönemi, Ortaçağ Avrupası ve 18. yüzyıl Fransa’sını kapsayan Total War serisi, sıra tabanlı strateji ve gerçek zamanlı kara ve deniz savaşlarının benzersiz bir karışımıyla geçmişi yeniden şekillendirmenizi sağlıyor.

Yakın zaman sonra Warhammer serisinin üçüncü halkası ile karşımıza çıkmaya hazırlanan kült seri, şu sıralar Steam’de kaçırılmayacak fırsatlar sunuyor. Total War Tarihi İndirimler kampanyası kapsamında hem oyun hem de içerik paketlerinde yüzde 75’e varan indirimlerden faydalanabilirsiniz.

Total War Tarihi Indirimleri

17 Mayıs Pazartesi yani bugün akşam saat 20:00’a kadar devam edecek olan promosyon dahilinde Fall of The Samurai ve Shogun 2 oyunları 26,25 TL’ye kadar düştü. Benzer şekilde Total War Rome II yüzde 75 indirimle 52,50 TL’den alıcı bulurken, Total War Three Kingdoms ise yüzde 50 indirimle 105,00 TL’ye satılıyor.

Bunların dışında Three Kingdoms, Atilla, Rome II ve Shogun 2 DLC paketlerinde de önemli fırsatlar var. Total War Tarihi İndirimler sayfasına buradan ulaşarak, kampanya dahilinde fiyatları düşen tüm oyun ve içeriklere göz atabilirsiniz. Promosyon bugün akşam saat 20:00’da sona ereceği için elinizi çabuk tutmanızda fayda var.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.