Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Total War: Rome Remastered Duyuruldu

Popüler strateji oyunu Total War'un efsanevi oyununun yeniden yapımı duyuruldu. Total War: Rome Remastered 29 Nisan'da piyasaya sürülecek.

SEGA bugün Total War: Rome Remastered için resmi duyuruyu yaptı ve oyun 29 Nisan 2021 tarihinde piyasaya sürülecek. Feral Interactive ile işbirliği içinde oluşturulan bu kapsamlı yeniden düzenleme, oyuncuların bir dizi görsel ve oynanış iyileştirmeleri sayesinde bu strateji oyununu yeniden yaşamasına olanak tanır.

Total War: Rome Remastered

Total War: ROME REMASTERED, orijinal Total War formülünü korurken modern bir oyun deneyimi sunmayı amaçlamaktadır. Oyun yeni ve geliştirilmiş özelliklere sahip olacak. Örneğin, tamamen elden geçirilmiş görseller, ultra yüksek çözünürlüklü çözünürlük desteği, genişletilmiş bir grup listesi ve iyileştirilmiş erişilebilirlik sunacak.

Creative Assembly’de Baş Ürün Sorumlusu Rob Bartholomew “Bir büyük ustayı tekrar ziyaret etmek için Total War’ın 20. yılından daha iyi bir bahane olabilir mi? Roma’nın orijinal sürümü bizim için ilk büyük çıkış oyunumuz olarak özel bir zamana işaret ediyor; Feral’deki arkadaşlarımızla onu Yeniden Düzenleme fırsatını elde etmek harika.” açıklamasında bulundu.

Feral Interactive’in Genel Müdürü David Stephen ise “Roma gibi bir klasiği yeniden düzenlemek için çalışmak heyecan verici bir meydan okumaydı: biraz taç mücevherlerini yeniden kesmek gibi. Sonuçtan memnunuz ve bu fantastik serinin hayranlarının da olmasını umuyoruz.” olarak ekledi.

Total War: Rome Remastered Özellikleri

  • Total War: ROME REMASTERED, klasik strateji unvanını tam 4K görseller, ultra yüksek çözünürlüklü çözünürlük için yerel destek ve elden geçirilmiş ortam, savaş alanı ve karakter modelleriyle modern oyun çağına getiriyor.
  • Daha önce oynanamayan 16 grupla yeni cephelerde savaşın ve yeni Tüccar ajanlarını harita üzerinde kazançlı ticaret ağları kurmak, rakip Tüccarları satın almak ve imparatorluğunuzun ekonomik gücünü savunmak için görevlere gönderin.
  • Oyuncular, savaşlar sırasında taktik harita, ayrıca harekat modundaki ısı haritaları ve simge katmanları gibi yeni özelliklerle her zamankinden daha fazla kontrol uygulayabilirler. Yenilenmiş bir diplomasi sistemi, oyun boyunca daha geniş kamera yakınlaştırma seviyeleri ve harekat haritasında kamera döndürme gibi mevcut mekanikler de iyileştirildi.

Total War: ROME REMASTERED Announce Trailer - Take Back Your Empire

Oyunun Steam sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.