Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Total War: Arena’nın Açık Test haftası Başladı!

Total War: Arena Açık Test Haftası 12 Şubat’a kadar devam edecek.

Satış rekorları kıran Total War serisi her geçen gün hayran kitlesini arttırmaya devam ediyor. Bugün yapılan bir uyuru ile Total War serisinin Arena isimli sürümü Açık Test Haftasına başlamış.

Total War Arena’nın Açık Test haftası Başladı 2

Wargaming Alliance ve Creative Assembly işbirliği ile geliştirilen Total War: Arena’da Açık Test Haftası oldukça hareketli geçiyor. Oyunseverlerin yoğun ilgi gösterdiği Açık Test Haftası 12 Şubat’a kadar devam edecek. Bu süre zarfında oyuncular Arena’nın mevcut sürümünü deneyebilecek ve keyif dolu anlar yaşayabilecekler. Hafta boyunca oyuna giriş yapan tüm oyunseverler de efsanevi komutanlarla tarihi savaşlarda yer alma ve ordularını zafere götürme şansı elde edecekler. Ayrıca oyuncular bu süreç boyunca Immortals (ölümsüzler) adı verilen program dahilinde de kazanılacak ödüllere oyunun tam sürümünde de sahip olmaya devam edecekler.

Bu süreç ile beraber Wargaming Alliance ve Creative Assembly oyunun geliştirme aşamasında yanlarında olan oyunseverlere de teşekkür etme fırsatı buluyor. Rekabetin ve aksiyonun hat safa da yer aldığı Total War: Arena’da tarihin unutulmaz kahramanları da oyunseverlerin karşısına çıkıyor. Total War: Arena oyunculara Spartalı Leonidas, Romalı taktik ustası Julius Caesar veya barbar kraliçe Boudica’nın yerine geçme ve tarihe iz bırakma şansı veriyor. Tarihteki gerek savaş alanlarından esinlenilerek hazırlanan haritalar oldukça merak uyandırıcı bir havaya hakim.

Daha fazla bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.