Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Torchlight Yakında Ücretsiz Olacak!

Torchlight bilgisayar platformu için ücretsiz olacak.

İlk kez 2009 yılında konsol ve bilgisayar platformu için yayınlanan Torchlight, günümüzde Steam üzerinde 24.00 TL olarak satılmaya devam ediliyor. Yapım 11 Temmuz’da Epic Store’da ücretsiz olacak.

Torchlight Yakında Ücresiz Olacak 2

Runic Games imzası ile geliştirilen ve şu sıralar satışlarına devam eden Torchlight ödüllü RPG oyunu olarak biliniyor. 2009 yılında oyuncular tarafından oldukça beğenilen yapım, Steam üzerinde ‘çok olumlu’ olarak değerlendirildi. Tek oyunculu olarak oynanabilen yapım Steam üzerinden ücretsiz bir demosunu da bilgisayar oyuncularına sunmuştu.

11 Temmuz – 18 Temmuz tarihleri arasında Epic Store üzerinde ücretsiz olacak olan yapım sadece İngilizce dil desteğine sahip. Her hafta ücretsiz bir oyun dağıtan Epic, bu hafta Overcooked isimli oyunu ücretsiz olarak sunuyor. Farklı mod desteklerine de sahip olan Torchlight bizleri gizemli ve nadir bir dünyaya götürecek.

Geniş ve zengin bir harita içerisinde yer alacağımız oyunda yaratıklarla mücadele edecek, mağaralara girecek, tünellerden geçerek hazineleri bulmaya çalışacağız. Aksiyon yüklü bir oynanışa sahip olan oyunda üç kahramandan bir tanesini seçerek ilerleyeceğiz.

Minimum Sistem Gereksinimleri

  • İşletim Sistemi: Windows XP veya üzeri
  • İşlemci: x86 uyumlu 800MHz işlemci
  • Bellek: 512MB
  • Grafikler: En az 64 MB adreslenebilir belleğe sahip DirectX uyumlu 3D grafikler (ATI Radeon 7200, NVIDIA GeForce 2 veya Intel GMA 950 gibi)
  • DirectX®: 9.0c
  • Sabit Sürücü: 400MB

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.