Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Toon War Steam’de Yayınlandı!

Toon War Steam'de bilgisayar oyuncularına yüzde 40 indirimle sunuldu. Oyunun indirimli fiyatı 8 Mart'a kadar devam edecek.

Lamondo Games tarafından geliştirilen ve yayınlanan Toon War bugün Steam’de oyun severlere sunuldu. Yayınlanması ile indirime giren oyun 8 Mart’a kadar 11.10 TL fiyat etiketine sahip.

Toon War Steam’de Yayınlandı 3

Oyunculara eğlenceli bir dünyada savaşma deneyimi sunan Toon War 8 Mart’ta kadar 18.50 TL yerine yüzde 40 indirime girerek 11.10 TL olarak satışlarına devam ediyor. Tek oyunculu ve çok oyunculu oyun modlarına sahip olan Toon War birbirinden farklı araçlarla oyunculara savaşma imkanı sunuyor. Oyun içerisinde yer alan araçlara çeşitli silahlar montajlayarak rakiplerinizle boy ölçüşebilir ve onları etkisiz hale getirebilirsiniz. Oyuncular seçtikleri araçları kişiselleştirebilirler. Yani araçların özelliklerini arttırabilir ya da farklı silah modelleri ile donatarak rakiplerinin karşısına çıkabilirler.

Oyun içerisinde savaşlar sonrasında altınlar verilmektedir. Bu altınlar ile oyun içerisinde aracınıza yönelik alışveriş yapabilir ve rakipleriz karşısında daha avantajlı olabilirsiniz. Oldukça geniş haritalara sahip olan Toon War eşli oyunculu olarak da kullanıcılara co-op modu sunuyor. Belirli bir yaş kitlesine hitap edecek olan oyun aksiyon ve eğlence bakımından oldukça doyurucu özelliklere sahiptir. Toon War 8 Mart’a kadar Steam’de yüzde 40 indirimli fiyat etiketi ile satışlarına devam edecek. 8 Mart’tan sonra oyunun fiyatı 18.50 TL olacak.

Minimum Sistem Gereksinimleri

İşletim Sistemi: Windows

İşlemci: Dual core

Bellek: 2 GB RAM

Ekran Kartı: Graphics Card

Depolama: 2 GB kullanılabilir alan

Toon War Steam’de Yayınlandı 2

Önerilen Sistem Gereksinimleri

İşletim Sistemi: Windows 7 or later

İşlemci: Core 2 duo

Bellek: 4 GB RAM

Ekran Kartı: Non integrated graphics card

Depolama: 2 GB kullanılabilir alan

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.