Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Tom Clancy’s The Division Hafta Sonu Boyunca Ücretsiz

Ubisoft'un geç kalınan hamleler ile toparlamaya başladığı oyunu The Division, hafta sonu boyunca ücretsiz oynanabilecek.

Ubisoft, çevrimiçi oyunlarını son zamanlarda yanlış politikalar ile destekleyerek başarısızlığa sürüklemekten ötürü oyuncu kaybetmekle boğuşuyor. For Honor‘ın kısa süre içinde çevrimiçi oyuncularının % 95’ini kaybetmesi, The Division‘ın hedeflenen çizgiye bir türlü yaklaşamaması üzerine oyunlarına ve topluluğa yaklaşımını değiştirmeye çalışan Ubisoft, The Division için umut vadeden adımlar atmıştı. Yayınladıkları DLC’ler ile oyunu bir parça da olsa toplamış ve kaybettikleri oyuncularını geri çağırmak konusunda başarılı olmuştu. Survival ve özellikle de The Last Stand DLC’leri ile oyuncularının büyük beklentilerini karşılamayı bilmişti. Şimdi de oyuna hiç göz atmamış olan yepyeni oyuncuları The Division topluluğuna katmak için kolları sıvadı.

tom clancys the division ücretsiz haftasonu

MMOTPS türünün altında göterebileceğimiz Tom Clancy’s The Division, hafta sonu boyunca tamamen ücretsiz olarak oynanabilecek. Artık PvP moduna da sahip olan oyun, oyuncularını bir türlü sunucuda tutmayı başaramıyordu. Yeni oyunculara The Division’ı tanıtmak isteyen Ubisoft, ücretsiz hafta sonu etkinliği düzenlemeye karar verdi. Oyunu Playstation 4, Xbox One ve Windows Pc platformları için aynı anda ücretsiz yaptığını duyurdu.

Bu hafta sonu The Division’ı denemek isteyenler buraya tıklayarak resmi internet sitesindeki ücretsiz hafta sonu etkinliği sayfasına gidebilirler. Steam sayfasını ziyaret etmek isteyenler de buraya tıklayabilirler.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.