Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Tom Clancy’s The Division 2’nin 6.1 Güncellemesi Yayınlandı!

Tom Clancy's The Division 2 yeni bir güncelleme aldı.

Ubisoft’un oyunlarından bir tanesi olan Tom Clancy’s The Division 2 bu yıl konsol ve bilgisayar platformu için lansmana çıkmıştı. Yayınlanması ile bazı sorunları da beraberinde getiren oyun yeni bir güncelleme almış.

Tom Clancys The Division 2’nin 6.1 Güncellemesi Yakında Yayınlanacak 2

15 Mart 2019’da lansmana çıkan Tom Clancy’s The Division 2 geniş bir kitle tarafından ilgiyle oynanmaya devam ederken yeni bir güncelleme duyurusu da geldi. Yayınlanması ile hatalarla boğuşmaya başlayan yapım aldığı güncellemeler ile hataları giderken yeni alacağı güncelleme ile oyunculara yeni içerikler sunacak.

PC Gamer’ın haberine göre Ubisoft, The Division 2 için çok yakında 6.1 güncellemesi yayınlamış. 6.1 güncellemesi ile oyunculara ‘Sleigher’ silahı sunulacak ve buna ek olarak da oyun içerisine yeni bir el bombası gelmiş. Oyunculara ücretsiz şapkalarda getirecek olan güncelleme, yeni bir zorluk modunu da karşımıza çıkaracak. Bu mod oyun içerisindeki en zor modlardan bir tanesi olacak. Habere göre geliştirici ekip oyunun zorluk modu üzerinde biraz daha çalışmak istiyormuş.

Güncellemenin yama notları oyuncular ile paylaşılmış. Buradan güncelleme detaylarına ulaşabilirsiniz.

The Division 2: State of the Game #140 - 4 December 2019 | Ubisoft [NA]

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.