Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Tom Clancy’s The Division 2 Almanya’yı Salladı!

Tom Clancy's The Division 2, Mart ayında Almanya'yı salladı.

Ubisoft’un en çok beklenen oyunlarından birisi olarak geçen yıldan bu yana adından söz ettiren Tom Clancy’s The Division 2, 15 Mart’ta yayınlanması ile satış listelerinden eksilmez oldu. Yapım Almanya’da en çok satan oyun oldu.

Tom Clancys The Division 2 Almanya’yı Salladı 2

Çevrimiçi aksiyon rol oyunu olarak 15 Mart’ta yayınlanan Tom Clancy’s The Division 2 günümüzde satış listelerinde ilk sıralarda yer alıyor. Geçtiğimiz hafta Yeni Zelanda’da en çok satan ikinci oyun olan The Division 2, Mart ayı Almanya satış listesinde ise ikinci sırada yer alıyor. Yapım Almanya’da PC, PlayStation 4 ve Xbox One platformlarında en çok satan oyun olarak zirvede yer alıyor.

VGChartz’ın yapmış olduğu haber ile edindiğimiz güncel satış listesine göre The Division 2’yi ikinci sırada Activision imzası ile yayınlanan Sekiro: Shadows Die Twice yer alıyor. O da aynı The Division 2 gibi tüm platformlardaki satışları ile güncel satış listesinde ikinci sırada yer alıyor. Listenin üçüncü sırasında ise bir türlü satış listelerinden eksik olmayan ve günümüzün en gerçekçi futbol deneyimini sunan FIFA 19 yer alıyor.

Listenin dördüncü sırasına bakacak olursak, kısa sürede milyonlarca adet kopya satmayı başaran Rockstar Games imzalı Red Dead Redemption yer alıyor.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.