Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Tom Clancy’s The Division 10 Aralık’a Kadar Bedava

Tom Clancy’s The Division için bir kez daha ücretsiz hafta sonu etkinliği yapıldı. Oyunu üç gün boyunca ücretsiz deneyebilirsiniz.

Ubisoft söz verdiği gibi Tom Clancy’s The Division için ücretsiz hafta sonu etkinliğini başlattı. Popüler oyun bugünden 10 Aralık tarihine kadar ücretsiz olarak oynanabilecek, isteyenler MMOFPS türündeki yapımı indirip dilediği şekilde deneyebilecek. Ayrıca her zaman olduğu gibi Tom Clancy’s The Division’ın da deneme sürümünde kaydettiğiniz ilerleme oyunu satın almanız hâlinde de devam edecek.

Tom clancys the division 10 aralik a kadar bedava 1

Post apokaliptik bir atmosferde geçen Tom Clancy’s The Division, dinamik açık dünya yapısıyla dikkat çekiyordu. Co-op oynanış temelli yapımda hedefiniz emirleri yerine getirmek, virüsün kaynağını araştırmak ve daha da kontamine olmuş bölgelere gitmek.

Tom Clancy’s The Division’da ilerlerken aynı zamanda şehir boyunca karşınıza çeşitli haydutlar da çıkıyor ve bunlar zayıf olanları avlamaya çalışıyor. Bu sırada da pek çok düşmanla karşı karşıya kalıyorsunuz. Karakterlerin ve sırt çantalarının kişiselleştirilebildiği yapımda aynı zamanda akıllı saat aracılığıyla diğer kişilerle de iletişime geçmek mümkün oluyor. Ayrıca Battle Royale türü oyunlara benzer şekilde öldürülen düşmanların eşyalarını yağmalayabiliyor ve silahlarınızı, zırhlarınızı, yeteneklerinizi seviye atlatabiliyorsunuz.

Snowdrop Engine ile geliştirilen Tom Clancy’s The Division’ı UPLAY üzerinden indirip deneyebilirsiniz.

Tom Clancy’s The Division: Free Weekend Trailer | Ubisoft [NA]

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.