Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Tom Clancy’s Rainbow Six: Siege Bu Hafta Sonu Ücretsiz!

Tom Clancy's Rainbow Six: Siege bu hafta sonu milyonlarca oyun sever için ücretsiz oluyor.

Günümüzdeki en başarılı FPS oyunlarından bir tanesi olan Tom Clancy’s Rainbow Six: Siege 15 – 20 Şubat tarihleri arasında tüm oyunculara ücretsiz olacak. Bu hafta sonu ücretsiz olan oyun milyonları peşinden sürüklüyor.

Tom Clancys Rainbow Six Siege Bu Hafta Sonu Ücretsiz 1

25 milyondan fazla oyuncunun büyük bir tutku ile oynadığı Tom Clancy’s Rainbow Six: Siege bu hafta sonu ücretsiz olarak oynanabileceğini duyurdu. Ücretsiz hafta sonundan sonra oyunu beğenip satın alan oyuncular ilerlemelerini hesaplarına otomatik bir şekilde aktarabilecek ve oyuna kaldığı yerden devam edebilecekler. Year 3, Season 1, Operation Chimera’dan sonraki ilk içerik 19 Şubat’tan itibaren teknik test sunucu başlangıcı vasıtasıyla PC oyuncularına sunulacak. İçerik 6 Mart’tan itibaren de tüm platformlardaki yerini almış olacak.

Haftalardır yaptığımız haberlerde co-op Outbreak modundan bahsetmiştik. Yapılan açıklamaya göre Outbreak modu 20 Şubat tarihinden itibaren PC platformu oyuncuları için oynanabilir olacak. Outbreak modu 6 mart – 3 Nisan tarihleri aralığında tüm platformlarda keyifle oynanabilecek. Operation Chimera, Tom Clancy’s Rainbow Six: Siege’in başlangıçtaki üç yılını belirtecek. Ayrıca İki yeni operatör, biyotehlike uzmanları, muhalif tarafta oynanabilen Multiplayer oyundaki tehlikeli yüzünü ortaya çıkaracak.

Bahsedilen Outbreak modu ve Operation Chimera ilk detay içerikleri 16-18 Şubat’ta Montreal’de gerçekleşecek olan Six Invitational Finalleri’nde gerçekleşecektir.

Oyunla ilgili gelişmelere buradan, ücretsiz hafta sonu ile ilgili detaylı bilgiye de buradan ulaşabilirsiniz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.