Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Titanfall 2, Ücretsiz DLC Almaya Devam Ediyor

Titalfall 2 oyuncularını çok mutlu eden ücretsiz DLC'ler gelmeye devam ediyor.

Respawn Entertainment tarafından geliştirilen ve Electronic Arts tarafından yayınlanan Titanfall 2, bu yılın en başarılı birinci şahıs nişancı oyunlarından biri olmak için emin adımlarla ilerliyor. Oyuncular ve geliştirici ekip arasındaki bağlılık ile topluluk yönünden de sağlam adımlar atan Titanfall 2, yayınlanan ücretsiz DLC’ler ile oyuncularını mutlu etmeye devam edecek. Kısa süre önce iki farklı DLC yayınlayan Titanfall 2 ekibi, Live Fire ve A Glitch in the Frontier paketleri ile oyunun çerçevesini biraz daha genişletmeyi başarmıştı. İlk iki DLC’yi tamamen ücretsiz olarak yayınlayan Respawn, üçüncü paketin de ücretsiz olarak indirilebileceğini duyurdu.

titanfall 2 dlc

Monarch Reigns ismi ile yayınlanacak olan DLC, oyuna bir dizi yenilik getirecek. Bunlardan en önemlisi, oyuna eklenecek Relic haritası olacak. Crashsite haritası da pek çok açıdan güncellenecek. Ayrıca Monarch isimli yepyeni bir titan da oyuna eklenecek ve bazı bitirme animasyonları da güncellik kazanacak.

Respawn’ın yayınlayacağı yeni DLC, 30 Mayıs 2017 tarihinde bütün platformları için indirilebilir olacak. Oyun, Playstation 4, Xbox One ve PC platformları için piyasaya çıkmıştı. Bilgisayar oyuncuları için Origin üzerinden indirilebilen oyun, Steam mağazasında yer almıyor.

Oyunun Origin üzerindeki Standart Edition versiyonu 29.99 Euro fiyat etiketi ile satılıyor. Deluxe Edition olarak piyasaya sürülen versiyon ise 49.99 Euro fiyat etiketi ile listeleniyor. Buraya tıklayarak Titanfall 2’nin Origin mağazası üzerindeki sayfasına erişebilirsiniz. 

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.