Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Souls Like Thymesia, 2022 Yılına Ertelendi

OverBorder Studio, aksiyon RPG oyunu Thymesia'nın 2022'ye ertelendiğini duyurdu. Ekip, oyunun son rötuşları üzerinde çalışmak için daha fazla zamana ihtiyacı olduğunu belirtti.

OverBorder Studio, Thymesia‘nın 2022’ye ertelendiğini duyurdu. Ekip, oyunun teknik aksaklıklarını gidermek için çabalayacağını belirtti.

“Topluluk olarak desteğiniz konusunda çok harikaydınız ve bunun birçokları için bir hayal kırıklığı olacağını biliyoruz, ancak amacımız Thymesia‘yı mümkün olan en iyi durumda çıkarmak ve bunu yapmak için biraz daha çalışmaya ihtiyacımız var.”

Thymesia

Thymesia Neler Sunacak?

Thymesia, Souls-Like formülünü kullanacak ve kendi benzersiz çözümlerinden bazılarıyla oynanışı çeşitlendirecek. Oyunun tarzı Bloodborne’u anımsatan koyu bir tonda tutulmuş ancak bir ortaçağ ve rönesans atmosferine daha yakın.

Oyunun hikayesi, yıllarca gücünü çeşitli simyasal güçler üzerine inşa eden düşmüş bir krallıkta geçiyor. Bu çözümleri kullanmanın bedeli ortaya çıkınca, bunlardan vazgeçilmeye çalışıldı. Ülke kaosa sürüklendi ve sokaklarında çeşitli canavarlar belirdi.

Oyunun ana karakteri, bize Veba Doktorlarını hatırlatan kıyafetler giyen gizemli bir figür olan Corvus. Felaketin nedenlerini bilen tek kişi o, ne yazık ki onlarla ilgili hafızasını kaybetti. Anılarına ulaştığında, sadece daha fazla gizemle karşılaşacak. Onları anlamak için, krallığın ardışık köşelerini keşfetmeli ve onu durumu kurtarmaya yaklaştıracak uygun eşyaları elde etmeli. Bulunan anıların sayısı ve türü Corvus’un hikayesinin nasıl biteceğini de belirleyecek.

Thymesia

Thymesia, Souls-Like oyunların formülüne göre, temel olarak çeşitli düşmanlarla zorlu çatışmalara ve mevcut yerlerin keşfedilmesine dayanmakta. Savaş sistemi kanlı ve dinamik. Kilit unsuru, rakiplerin eylemlerinin ve ustaca kaçma veya darbelerin savuşturulmasının gözlemlenmesi. Haritayı dolduran ortak düşmanların yanı sıra, zaman zaman benzersiz yetenek ve davranışlara sahip güçlü patronlarla karşılaşıyoruz ve bu da bizi çatışmalar sırasında sürekli yeni stratejiler geliştirmeye zorlayacak. Yenilen her güçlü düşman için hastalıklar kazanıyoruz; Bu hastalıklar, Corvus tarafından özel saldırılar oluşturmak için kullanılacak.

Karakterimizin ana silahları tek elli kılıç ve hançer olacak. Onlarla yapılan saldırılar çok hızlı ama menzilleri küçük, bu da bizi rakiplerle olan mesafeyi kısaltmaya zorlayacak. Onlarla daha uzak mesafeden savaşmak istiyorsak, Corvus’un kontrol ettiği hastalıklarla ilgili özel saldırı cephaneliğine ulaşmalıyız. Bunun üzerine savaşta kuzgun şeklini alarak, düşmanlara bıçak gibi tüy atmak veya hareketlerimizi hızlandırmak için de kullanabiliyoruz.

Ana karakterin tüm becerileri deneyim puanları ile geliştirilebilecek. Kendi dövüş tarzınızı geliştirmede herhangi bir kısıtlama yok; Karakterinizin hangi konuda uzmanlaşacağına siz karar verirsiniz, bu da belirli düşman türleriyle düellolarda ne kadar etkili olacağınızı belirleyecek.

Oyunun Steam sayfasına bu bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

Thymesia - Partnership Announcement Trailer

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.