Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

THQ Nordic, Animasyon Stüdyosu Metricminds’ı Satın Aldı

Metricminds, 'Horizon Forbidden West' ve 'Dying Light' gibi projelerde çalıştı.

THQ Nordic, animasyonlu içerik için bir hizmet sağlayıcı olan Frankfurt merkezli Metricminds‘i satın aldığını duyurdu. Metricminds, ara sahneler, fragmanlar, hareket yakalama, ana kare animasyonu, yüz animasyonu ve motor içinde sunulan sinematikler oluşturmasıyla tanınan bir şirket. Satın alma işleminden sonra ekibin tüm üyeleri aynı kalacak.

Metricminds’in üzerinde çalıştığı projeler arasında Horizon Forbidden West, Dying Light, Borderlands 2, Evolve gibi birçok tanınan oyun mevcut. Bu ayın başlarında, THQ Nordic’in ana şirketi Embracer Group, bir önceki yıla ait kazançlarına ilişkin bir rapor yayınladı. Kazancın bir kısmı Eylül ayında piyasaya sürülmesinden bu yana 1 milyon kopya satan Hot Wheel Unleased‘dan gelse de, eski oyunların getirisi de çok büyük oldu.

Metricminds’ın Tecrübeli Ekibi Aynı Kalacak

Metricminds

THQ Nordic, yalnızca video oyunlarından değil, aynı zamanda film ve yayın alanında da uzmanlardan oluşan 40 kişilik çekirdek ekibin elde tutulduğunu söyledi. Yakın zamanda hit olan Horizon Forbidden West, Metricminds’in katkıda bulunduğu en son projelerin yanı sıra Evolve, Batman Arkham Origins, Dying Light, Borderlands 2 ve THQ Nordic’in kendi oyunları Darksiders 3 ve Destroy All Humans yeniden yapımları gibi geçmiş oyunlar mevcut.

Geçen hafta, THQ Nordic’in ana şirketi Embracer en son finansal sonuçlarını açıkladı ve satışların yıllık yüzde 135 artışla 544 milyon dolara yükseldiğini bildirdi. Şirketin resmi web sitesine buradan ulaşabilirsiniz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.