Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

The Witcher 3: Wild Hunt Switch Platformunda Lansmana Çıktı!

The Witcher 3: Wild Hunt dün akşam lansmana çıktı.

Konsol ve bilgisayar platformuna 2015 yılında damga vuran The Witcher 3: Wild Hunt nihayet Nintendo Switch platformu için lansmana çıktı. Yapım şuanda eShop üzerinde satın alınıp oynanabilir durumda yer alıyor.

The Witcher 3 Wild Hunt Switch Platformunda Lansmana Çıktı 2

Aylar önce duyurulan ve haftalardır Nintendo eShop üzerinde ön siparişlerde yer alan The Witcher 3: Wild Hunt dün gece itibari ile lansmana çıktı. Complete Edition olarak lansmana çıkan yapım oyunun günümüze kadar aldığı tüm güncellemeler ve içerik genişlemelerini de bünyesinde bulunduruyor. 59.99 dolar fiyat etiketi ile haftalardır ön siparişlerde yer alan yapım konsol ve bilgisayar platformundan farklı bir yapı da karşımıza çıktı.

Oynanış mekanikleri ile oyunculara daha iyi kontrol seçenekleri sunan başarılı oyun 28.1 GB gibi dev bir dosya boyutuna sahip. Dosya boyutu ile oyunculara 150 saatin üzerinde bir oynanış sunan yapım başarılı aksiyon sahneleri ile de oyuncuları tatmin etmeyi başaracak.

Oyunculara devasa keşfedilebilir bir açık dünya sunan yapım benzersiz düşman modelleri ile oyunculara hem aksiyonu hem de gerilimi hissettirecek.

Oyunun çıkış fragmanını aşağıdan izleyebilirsiniz.

The Witcher 3: Wild Hunt - Complete Edition - Launch Trailer - Nintendo Switch

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.