Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

The Witcher 3: Wild Hunt En Çok PC’de Sattı!

The Witcher 3: Wild Hunt satışları ile gündeme geldi.

CD Projekt Red’in 2015 yılında PlayStation 4, Xbox One ve PC platformu için yayınladığı The Witcher 3: Wild Hunt oldukça yüksek satış rakamlarına ulaşmıştı. Gelen bilgilere göre oyun en çok bilgisayar platformunda satış gerçekleştirmiş.

The Witcher 3 Wild Hunt En Çok PC’de Sattı 2

Zengin hikayesi ile oyuncuları açık bir dünyada RYO oyunu oynamasını sağlayan The Witcher 3: Wild Hunt Steam’de tek bir paket halinde sunuluyor. Steam’de 59.99 TL gibi bir fiyat etiketine sahip olan yapım Türkçe dil desteğine de sahip. Sayısız genişleme paketi ile içeriğini genişletmeye devam eden yapım satış rakamlarına dair detaylar ile bugün haberlerde kendine yer buldu.

Bugün Altchar’ın yapmış olduğu habere göre 2015’te piyasaya sürülen The Witcher 3: Wild Hunt bu güne kadar adeta deli gibi satmış. 3 farklı platformda beklenen satış rakamlarına ulaşan yapım en çok PC platformunda satmış. Yapılan habere göre oyunun günüme kadar gerçekleştirilen satışların yaklaşık yüzde 45’i bilgisayar platformunu kapsıyormuş.

PC platformunda sonra yüzde 39.5 ile en çok satan platform PlayStation 4 olmuş. Xbox One ise yüzde 15.5 ile son sırada yer almış. Yapım satışlarına devam ediyor.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.