Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

The Witcher 3 Satışları Hız Kesmiyor

Polonya kökenli olan bu oyunun 2017 ilk çeyreğinin finans sonuçları açıklandı ve herkesi şaşkın bıraktı. Sonuçlara bakacak olursak CDRP'nin işleri çok iyi gidiyor. Utanmasalar ülkeye kredi olanağı sağlayacaklar. :D Firmanın gelirleri %17 gibi bir rakam değerinde arttı. Bunu rakamsal olarak yazarsak 99.3 milyon yapar.

w21f294

Yetkili firmanın, oyunda emeği geçenlerin, hatta oyundaki karakterlerin bile yüzü gülüyor. Neden mi ? Çünkü The Witcher 3 satışlarında çok iyi bir sürat ile ilerliyor.  Sadece oyunda değil firmanın bağlı olduğu şirkette şuan paraları sayıyor. İlk çıktığında bu kadar sağlam geleceğini düşünmemiştim açıkçası. Şahsi fikrim, her oyunda olduğu gibi bir kötü karakter olur, onun ailesini katleder. Sizde onların intikamını alırsınız. Aslında çoğu oyunun hikayesi böyledir ama bir şekilde etkilemeyi başarıyorlar oyuncuları. 🙂

Polonya kökenli olan bu oyunun 2017 ilk çeyreğinin finans sonuçları açıklandı ve herkesi şaşkın bıraktı. Sonuçlara bakacak olursak CDRP’nin işleri çok iyi gidiyor. Utanmasalar ülkeye kredi olanağı sağlayacaklar. 😀 Firmanın gelirleri %17 gibi bir rakam değerinde arttı. Bunu rakamsal olarak yazarsak 99.3 milyon yapar.  Hatırlayacağınız üzere firmanın 2016 da ki değer 1 milyar doları geçiyordu.

Şahsi düşüncem gene, bu kadar zamanda böyle güzel sonuçlar alan firma boş durmayacaktır. İşler böyle yolunda gitmeye devam ederse belki ileride işi daha da büyütebilirler. Diğer oyunlara bakacak olursak, onlar The Witcher 3 kadar finansal olarak güzel istatistik gösteremedi. Gene güzel kar edenler var ama the Witcher 3 kadar olacağını sanmıyorum. Hala da satılmaya devam ediyor.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.