Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

The Walking Dead Serisi İndirimde!

Yıllardır büyük bir beğeni ile oynanan The Walking Dead serisi Steam'de indirime girdi.

Bilgisayar ve mobil oyunlar kategorisinde oldukça etkileyici satış rakamlarına ulaşan The Walking Dead serisi, Steam’de indirime girdi. Macera ve şiddeti iç içe sunan oyun oldukça uygun fiyat avantajlarına sahip.

The Walking Dead Serisi İndirimde 3

Günümüzde milyonlarca oyuncunun bilgisayarların da ve mobil platformda oynadığı The Walking Dead serisi, Steam Kış indirimleri nedeniyle yüzde 75’e varan indirimlere girdi. Telltale Games tarafından geliştirilen ve yayınlanan seri günümüzde aldığı sayısınız güncellemeler ile geliştirilmeye devam ediliyor. Türkçe dilini desteklemeyen oyun ülkemizde de oldukça geniş bir oyuncu kitlesine sahip. Grafikleri bakımından oyuncuların beklentisini karşılayan seri indirimler ile oyuncu kitlesini arttırmaya devam edecek gibi görünüyor.

İlk kez 2012 yılında karşımıza çıkan The Walking Dead, Steam’de yüzde 75 indirime girerek 39.00 TL yerine 9.75 TL fiyat etiketi ile satışlarına devam ediyor. Oyuncuları zombilerle dolu bir dünyaya götüren The Walking Dead, çeşitli silah seçenekleri ve zengin içeriği ile korku dolu anları bizlere sunuyor. Birbirinden farklı bölgelerde yaşanan aksiyon sahneleri ile uzun bir süre adından söz ettirmişti. Özellikle kan efektleri ile oyunculara gerçek bir dünya sunan The Walking Dead serisinin tamamı şuan Steam Kış indirimleri ile satışlarına devam ediyor.

The Walking Dead Serisi İndirimde 2

The Walking Dead – 39.00 TL yerine yüzde 75 indirim ile 9.75 TL
The Walking Dead: 400 Days DLC – 10.00 TL yerine yüzde 75 indirime girerek 2.50 TL
The Walking Dead Season 2 – 39.00 TL yerine yüzde 75 indirime girerek 9.75 TL
The Walking Dead: Michonne – A Telltale Miniseries – 24.00 TL yerine yüzde 70 indirime girerek 7.20 TL
The Walking Dead: A New Frontier – 39.00 TL yerine yüzde 60 indirime girerek 15.60 TL

Dilerseniz indirimlere buradan ulaşabilirsiniz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.