Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

The Walking Dead Saints and Sinners 2 Duyuruldu

Skydance Interactive, zombilerle dolu VR hayatta kalma korku oyunu The Walking Dead: Saints and Sinners için Chapter 2: Retribution'ı duyurdu.

The Walking Dead Saints and Sinners‘ın ikinci yıldönümünde geliştirici Skydance Interactive, VR hayatta kalma korku oyunu için yeni bir bölüm oluşturduğunu duyurdu. Chapter 2: Retrubution, oyuncuların zombi kıyametiyle dolu New Orleans’ta savaşırken The Tourist olarak maceralarına devam etmelerine izin verecek.

The Walking Dead Saints and Sinners, 2020’deki lansmanından bu yana 20 saatlik kampanyasını genişleten iki büyük güncelleme gördü. Oyunculara yükseltme ve silah satın almaları için puan veren “The Trial” adlı dalga tabanlı kalabalık modu varken, iki güncellemeden en sonuncusu olan “Aftershocks” oyuncuların oyun sonu görevlerine odaklanmasına izin verdi. Lansmandan sonraki iki yıl içinde, açık dünya VR hayatta kalma korku oyunu 60 milyon dolar gelir elde etti, bu nedenle hem kritik hem de ticari bir başarı olarak kabul edilen bir oyunun devamı sürpriz değil.

The Walking Dead Saints and Sinners Chapter 2 Ne Zaman?

The Walking Dead Saints and Sinners

The Walking Dead Saints and Sinners Chapter 2: Retrubution orijinal oyunun tam bir devamı değil, bunun yerine orijinal oyundan ayrı olarak oynanabilen bağımsız bir takip genişletme olacak. İlk oyunun olaylarından hemen sonra gerçekleşecek. Bu sonraki bölümle ilgili ek ayrıntılar şu anda az olsa da, stüdyo bir basın açıklamasında oyuncuların yeni karakterlerle karşılaşacağını, yepyeni tehditlerle karşı karşıya kalacağını ve hayatlarını etkileyecek “iç burkan” kararlar vermek zorunda kalacaklarını söyledi. Ayrıca Skydance, bu yeni Walking Dead bölümünün “daha da yoğun ve ürkütücü” olacağına söz verdi.

Skydance, tüm proje hakkında gerçekten sessiz kaldı, hiçbir tanıtım fragmanı ve sadece bir sanat eseri sunmadı. Ayrıca, son bir çıkış tarihi sağlayamadı ve hatta bu yeni bölümün hangi platformlarda mevcut olacağını bile açıklayamadı. Bu yılın sonlarında ek bilgi sağlama sözü verdi ancak bu bilgilerin ne zaman geleceğine dair hiçbir ipucu vermedi. Skydance gelecekte harika VR deneyimleri sağlama taahhüdünü tekrarladı, bu yüzden hayranlar çok endişelenmemeli.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.