Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

The VideoKid Başlangıç Rehberi

The VideoKid isimli oyunda işinize yarayacak taktikler öğreneceksiniz.

Bu oyunda VideoKid olarak sokakta kayacak, sokaktaki herkesin posta kutularına ve pencerelerine video kasetler göndereceksiniz. VideoKid, dürüst olmak gerekirse, pencereleri kıran ve hayatları mahveden bir tehdittir. Bu kılavuzda sizin için bulduklarımız, VideoKid’deki mağazada bulunan her şeyin tam listesi bulunuyor. Buna yeni karakterler, yeni numaralar ve diğer bazı çeşitli ve şaşırtıcı derecede makul fiyatlı öğeler dahildir.

Şimdilik, dükkandaki eşyalara yatırım yapmak için gerekli parayı kazanmaya odaklanın. Posta kutularında kasetler attığınız ve jeton topladığınız sürece, seviyelerde oynayarak kolayca bol miktarda para kazanabilirsiniz. Hayatta kalmak biraz daha zor olacaktır. Sadece madeni para toplamaya devam et ve kesinlikle her şeye sahip olana kadar devam et.

The VideoKid Başlangıç Rehberi isimli konumuzda gereken her türlü bilgiyi öğreneceksiniz. Bu sayede oyunda zorlanmadan ilerleyebileceksiniz. Hazırsanız konumuza geçelim.

The VideoKid baslangic rehberi 2

The VideoKid Başlangıç Rehberi

VideoKid’de 11 karakter veya kıyafet mevcuttur. Aralarında hiçbir fark yok ama oynaması zevkli. İşte mevcut karakterler ve fiyatları.

Ana karakter, ücretsiz -The Wannabe $10 The Badass $15 The Poser $25 The Slacker $50 Danielson $95 Wolf Boy $145 The Trickster $225 One Man Army $357 Biscuit Guzzler $495 Princess-Ra $795

Mevcut sadece üç numara var, ama elbette hepsi değerli. Yeni karakterler için çaresiz değilseniz, önce bunları almalısınız.

Christ Air$20  360 Backside$75  Method Air$180

Reklamlar

VideoKid’in güzel bir özelliği de reklamları devre dışı bırakabilmenizdir. Bir mikro işlemle başlamak veya oyun içi para birimiyle ödeme yapmak istiyorsanız, buna değer. Yine de, oyun sizi jeton karşılığında reklamları görüntülemeye teşvik edecektir. Oyun içi para birimiyle reklamları devre dışı bırakmak için ödeme yapabilir veya gerçek para kullanabilirsiniz.

The VideoKid Trailer

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.