Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

The Surge Yeni Bir DLC Paketi Aldı!

The Surge yeni içerik paketini oyunculara sundu.

2017 yılında konsol ve bilgisayar oyuncularına sunulan The Surge bugün yeni bir genişleme paketini oyunculara sundu.

The Surge Yeni Bir DLC Paketi Aldı 2

Deck13 tarafından geliştirilen The Surge geçtiğimiz yıldan bu yana konsol ve bilgisayar platformunda oynanıyor. Steam’de 95.00 TL gibi bir fiyat etiketine sahip olan oyun aksiyon ve RYO oyunu olarak tanımlanıyor. Tek oyunculu olarak oynanabilen yapım 11 farklı dil seçeneği ile oyunculara robotik savaşlar sunuyor. Bugün The Good, the Bad and the Augmented Expansion adında bir genişleme paketini oyunculara sunan yapım yüzleri güldürecek gibi görünüyor.

Steam’de 35.00 TL olarak bugün yayınlandı. Yeni ek paket oyunculara yeni 30 farklı ekipman sunuluyor. Bu ekipmanlar arasında silahlar, zırhlar ve implantlar yer alıyor. Oyuncular yeni içerikler ile meydan okuyuculara karşı amansızca mücadele edecek ve tam anlamıyla bir aksiyon dünyasına giriş yapacaklar. Etkileyici savaş sahnelerin yer aldığı oyunda yeni paket ile gelen ekipmanlar rekabeti de kızıştıracak niteliklere sahip.

Oyuncular yeni ölümcül test odaları ile tanışacak, laboratuvarları keşfedecekler. Çılgın doktorun eğitim odalarında ölümüne mücadele edecek ve ödüller kazanacağız.

The Surge: The Good, the Bad, and the Augmented - Launch Trailer

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.