Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

The Surge 2’de Denuvo Olmayacak!

The Surge 2 için yapılan açıklama da Denuvo'nun olmayacağı belirtildi.

The Surge serisinin ikinci oyunu olarak 24 Eylül 2019’da lansmana çıkacak olan The Surge 2 yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. Son gelen güncel bilgilere göre oyun içerisinde Denuvo Anti-Tamper koruyucu yazılım bulunmayacakmış.

The Surge 2’de Denuvo Olmayacak 22

Haftalar öncesinde Steam üzerinde ön siparişlere açılan The Surge 2’nin çıkışına 1 ay gibi kısa bir süre kaldı. Aksiyon severler tarafından merakla beklenen oyun aksiyon yüklü yapısı ile oyuncuları tatmin etmeye çalışacak. İlk oyunu ile oldukça başarılı olan yapım, ikinci oyunu ile daha gelişmiş bir aksiyon rol yapma dünyasını karşımıza çıkaracak.

20 Ağustos’ta Almanya’nın Köln kentinde başlayan Gamescom 2019’da sahne alan Focus Home Interactive The Surge 2’ye dair yeni bir oynanış videosu yayınlamıştı. Bugün gelen bilgilere göre de oyunun PC sürümün de Denuvo Anti-Tamper koruma yazılımının yer almayacağı belli oldu.

GamingBolt’un haberine göre The Surge 2 hakkında yeni bir bülten yayınlanmış ve bu bülten de oyun içerisinde Denuvo’nun yer almayacağı belirtilmiş. Bildiğiniz üzere son yıllarda korsanlara karşı bir türlü istenen performansı sergilemeyen Denuvo ile birçok firma yollarını ayırmıştı.

The Surge 2’nin beta sürümünde yer alan Denuvo tam sürüm içerisinde yer almayacak. Deck13 Denuvo’yu sevmeyen oyuncular için bu müjdeyi paylaşmış.

[Gamescom 2019] The Surge 2 - Gameplay Overview Trailer

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.