Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

The Surge 2 Ön Siparişlere Açıldı!

The Surge 2 PC oyuncuları için ön siparişlere açıldı.

PlayStation 4, Xbox One ve PC platformu için geçtiğimiz aylarda duyurulan The Surge 2’nin hem çıkış hem de fiyat etiketi merakla beklenirken bugün gelen haberler ile bu iki sorunun yanıtı da belli oldu. Yapım 24 Eylül 2019’da tüm platformlarda oynanabilir olacak.

The Surge 2 Ön Siparişlere Açıldı 2

Deck 13 tarafından geliştirilen ve tüm platformlarda Focus Home Interactive tarafından yayınlanacak olan The Surge 2, 24 Eylül 2019’da lansmana çıkacak. Tek oyunculu ve çok oyunculu olarak farklı oyun modlarına sahip olan yapım, ne yazık ki Türkçe dil seçenğine sahip olmayacak. Steam’de 190.00 TL olaran ön siparişlere açılan oyun,  acımasız yakın dövüşlere de ev sahipliği yapacak.

Birbirinden farklı ölümcül düşmanlarında yer aldığı yapımda devasa patron savaşçılar ile mücadele edecek ve onları etkisiz hale getirerek yolumuza devam edeceğiz. Oyun içerisinde zengin karakter ilerlemesi ve kişiselleştirme gibi özellikler de yer alacak. Hayatta kalma amacıyla giriş yapacağımız Jericho şehrinde yeni yerler keşfedecek, harap olmuş bir şehirde ilerleyeceğiz.

Gerçekliğin dışında bir atmosfer bizleri bekliyor olacak.

Oyunun sistem gereksinimleri önümüzdeki aylar içerisinde belli olacak.

[GAMESCOM 2018] The Surge 2 - Gameplay First Look

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.